REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce proiecte are în plan CJC pentru anul viitor!

Ce proiecte are în plan CJC pentru anul viitor!

Replica API 13 decembrie 2019 | 22:08 285

În cadrul unei conferințe de presă, în urma ultimei ședințe pe acest an a Consiliului Județean Constanța, președintele CJC, Horia Marius Țuțuianu a declarat ce proiecte are în plan administrația CJC pentru anul viitor.

Aceștia propun demararea unei secții exterioare pentru copii în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sfântul Apostol Andrei”. De asemenea o serie de proiecte deja începute se vor finaliza în cursul anului 2020, pe sănătate: radioterapia și Centrul de la Năvodari, reabilitatea secției exterioare de Psihiatrie de la Palazu Mare dar și secția de ginecologie.

Până la sfârșitul anului curent, mai exact săptămâna viitoare vor fi inaugurați aproximativ 100 de km de drumuri județene, terminați în această toamnă, a mai anunțat Horia Țuțuianu.

”La spital am terminat graficul cu domnul manager Cătălin Grasa, în primăvara anului viitor finalizăm tot ceea ce înseamnă Centrul Multifuncțional de la Năvodari, radioterapia, reabilitatea secției exterioare de Psihiatrie (igienizare, reparații și modernizare) și construcția unei noi clădiri la secția de psihiatrie, la Palazu. Iar tot pentru anul viitor, semnarea și începerea unei secții exterioare pentru copii. Or facem un spital de copii, ori dacă nu, mutăm secția exterioară într-o clădire nouă, ceea ce înseamnă săli de operații și așa mai departe”, a declarat președintele CJC, Horia Țuțuianu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si si eliberarea din functie a fecalei puturoase GRASA CATALIN nu? Ii decalotata treaba altfel Pentru pacienti Constanteni Nu de alta dar am auzit k va pasa Deci pe faras bufleiu puturos cu ifose
1
0
este muirea cu cacat a hotului tutuianu !!! Pe urma mai vedem.
3
1
electronic prin care va afla daca angajatii sai de la statia de epurare Palazu Mare au fost sau nu la munca.Nu de alta,dar primesc spor de noapte si apoi 2 zile liber dupa si ei stau de la 7 la ora 13 la munca.Sambata si duminica seara angajatii astia care iau spor de noapte de la stat se duc la al doilea job sau isi plimba familia linistiti pe faleza,apoi au si 2 zile libere,chipurile sa se refaca dupa tura de noapte.Cand vine controlul,cu o sticla de ceva se rezolva.Au si bonuri de masa.La fel si angajatii de la raja.Asa muncesc angajatii vostri la stat,nu au program,mai iau&sporuri nemerita
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108