REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce reacție a avut mama lui Răzvan Botezatu când a aflat că fiul ei are altă orientare sexuală

Ce reacție a avut mama lui Răzvan Botezatu când a aflat că fiul ei are altă orientare sexuală

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 971

Răzvan Botezatu

Răzvan Botezatu, fostul prezentator tv de la Antena Stars, a recunoscut public că este atras de bărbați. Mama lui Răzvan Botezatu a hotărât să-și ducă fiul la psiholog pentru a-l ajuta să se accepte și să înțeleagă că nu este diferit și că nu este nimic greșit cu privire la orientarea sa sexuală.

Răzvan Botezatu s-a mutat din țară după ce a renunțat la postul pe care-l avea la Antena Stars și a început un proiect tv în Germania. Prezentatorul tv a recunoscut în urmă cu puțin timp că este atras de bărbați și a simțit că nu mai poate continua ascunzându-se.

„Mi-am făcut curaj și i-am povestit mamei mele. M-a dus la psiholog. Acel psiholog mi-a salvat viața și mi-a schimbat total viața și gândirea. A fost Dumnezeul meu acea doamnă psiholog. Cu timpul m-am acceptat asa cum sunt. Prietenii mei știau, aveam curaj să le spun, însă am purtat mereu acea masca și nu am putut fi fericit pe deplin până când nu am recunoscut public. Sunt oricum același om, același caracter. Nu s-a schimbat nimic!”, a spus Răzvan Botezatu, potrivit cancan.ro.

”Eram cu un belgian, de culoare. Ne înțelegeam bine, ne-am distrat de minune în vacanța aceea, cu el și cu Raluca. Raluca m-a acoperit atunci, cred că nu bănuia nimeni ce a fost de fapt. De belgian m-am despărțit cu ceva vreme în urmă, dar am rămas în relații bune. Avea umor, ne înțelegeam bine, dar era foarte relaxat când venea vorba să își recunoască orientarea sexuală. El recunoscuse de multă vreme, dar, oricum, străinii sunt mult mai deschiși la această idee, nu te privește nimeni altfel dacă ești gay”, a povestit Răzvan Botezatu pentru Wowbiz.ro.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De multe ori unii psihologi poate nu fac bine... Sunt cazuri in care se joaca cu mintea clientului si se ajunge la divorturi, depresii in loc de clarificari , asa zise dezvoltari personale care duc la ruperea de relatii cu oameni de fapt cinstiti etc Un psiholog care se joaca gresit cu mintea ta poate scoate la iveala si faptul ca undeva acolo esti pe invers. Si dai si bani la unii care fac asta. Multi au asa ceva in minte dar poate nu e clar dominant. Era agitat ca sa fie chiar la tv. Mare vedeta... Poate o fi chiar pe invers... Succes. Mai ales ca doamna aceea psiholog i-a "salvat viata".
1
1
lui ii place in dos si sa suga ciocane ..! si masa e plecata rau cu mansarda ! familie de retarzi! stire de cacat !
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218