REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce rechizite primesc copiii de grupă mijlocie de la grădiniță din partea Primăriei Constanța

Ce rechizite primesc copiii de grupă mijlocie de la grădiniță din partea Primăriei Constanța

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 2072

Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, distribuie și anul acesta rechizite și ghiozdane celor peste 32.000 de preșcolari și elevi de școală primară și gimnaziu din municipiul Constanța. Astfel, anul școlar începe fără grija cumpărăturilor pentru părinți și bunici.

Pachetele achiziționate conțin ghiozdane de cea mai bună calitate, penare, acuarele, caiete, blocuri de desen, cărți de colorat și creioane de colorat, truse de geometrie, culegeri și ghiduri de pregătire, cărți de lectură, diferențiate bineînțeles, în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0 - IV și V – VIII.

Pentru ca toți părinții să știe exact ce vor primi din partea Primăriei Constanța, vom prezenta, pe rând, conținutul cutiilor, pe categorii de vârstă.

Copiii de grădiniță vor găsi în cutiile cu personaje din desene animate, ghiozdane pline cu creioane colorate, acuarele, bloc de desen, caiete de lucru și activități dar și cărți de povești, toate imprimate cu personaje celebre din desene animate, diferențiate pe grupe: mică, mijlocie și mare.

Mai exact, cutia frumos colorată va conține pentru copiii de grupa mică un rucsac cu bretele ajustabile și imprimat cu personajele din desene animate „Frozen 2“ (fete) și „Cars“ (băieți). De asemenea, vor primi un set de 12 creioane colorate, un bloc de desen format A4, de 16 file, un set acuarele de 12 culori, cu pensulă, 12 creioane cerate non-toxice de diferite culori, un set tempera – 12 culori, un set de carioci - 12 culori, set lipici solid non-toxic și hârtie glasată, format A4, lucioasă – 10 culori.

Pachetul de cărți este format din 6 cărți. Atât pentru fete, cât și pentru băieți au fost pregătite: caiet de lucru – „Matematică. 4 ani“, caiet de lucru „Modele de scriere. 4 ani“, caiet de lucru „Dezvoltarea vorbirii. 4 ani“, caiet de activități „Mă joc și învăț. Anotimpuri“. Fetele vor primi și cărțile de povești „Sofia a doua“ și „Clopoțica și comoara pierdută“, iar băieții „Wall-E“ și „Dinozaur“.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria,in loc sa achizioneze ghiozdane si rechizite de care nu toata lumea are nevoie,deoarece majoritatea parintilor le achizioneaza dua placul si necesitatile parintilor,mai bine ar investi in tehnologizarea scolilor. E o situatie absurda: pe de o parte primaria da parintilor rechizite de 100-200 lei,cu pret evident umflat,iar pe de alta parte parintii sunt pusi sa scoata din buzunar 300,chiar 500 lei pentru tehnologizarea scolilor si alti 100-200 lei pt paza scolii sau renovarea clasei ,inca vreo 300.Luati-va ghiozdanele inapoi si nu ne mai puneti pe noi,parintii,la cheltuiala
0
0
cata minciuna, sunt ok calitativ, la cat au costat putea domnul primar sa faca o achzitie corecta
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614