REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce recomandă specialiştii pentru vară: se poartă bretonul şi cocurile lejere

Ce recomandă specialiştii pentru vară: se poartă bretonul şi cocurile lejere

Replica API 8 mai 2013 | 00:00 258

Vezi ofertele

Vezi ofertele

Sezonul cald s-a instalat peste Constanţa, odată cu el venind şi noi tendinţe în materie de coafuri, tunsori şi culori. Doamnele şi domnişoarele au dat buluc pentru a se face frumose de Paşte, programările crescând simţitor faţă de anii anteriori. Potrivit specialiştilor, la modă a revenit bretonul, iar în materie de coafuri se poartă buclele lejere şi cocurile lăsate pe ceafă. Mai multe sfaturi le puteţi găsi în articolul de faţă al cotidianului "Replica".

Dacă ziua de 1 mai este ceva mai "nepretenţioasă" din punct de vedere al aspectului fizic, ea fiind cunoscută ca zi a grătarelor şi ţinutelor lejere, pentru ziua de Paşte se schimbă foaia. Doamnele şi domnişoarele s-au înghesuit să-şi facă programări la saloanele de înfrumuseţare mai mult ca în alţi ani. "Se simte o creştere faţă de anii trecuţi, este o cerere mai mare, o dorinţă mai mare a doamnelor şi domnişoarelor să se aranjeze. Pot spune că au crescut solicitările chiar cu 20%", a spus make-up artistul Delia Juja, deţinătoarea salonului de înfrumuseţare cu acelaşi nume, din Constanţa. În materie de tunsori, la modă a revenit vestitul breton, în toate formele, chiar şi asimetric, dar şi bobul. Când vine vorba de coafuri, acestea se vor, în mare parte, lejere, fie că este vorba de bucle sau cocuri lăsate pe ceafă, în funcţie de eveniment. "Buclele se poartă în continuare, iar un maxim al sezonului este bretonul, care revine în vogă, sub toate formele, cum te avantajează. Dacă este vorba de o faţă foarte turtită nu purtăm un breton foarte lung, mai degrabă ceva asimetric. La noi se cer şi tunsori bob, dar depinde de fiecare persoană", a mai spus Juja. Pentru o petrecere ce are loc seara, specialistul recomandă cocurile lejere, lăsate pe spate, coafurile retro, dar nelipsit este bretonul. Însă, mare grijă, doamnelor! O ţinută nu trebuie accesorizată forţat, mai ales în ceea ce priveşte coafura. Dacă vestimentaţia este încărcată, este mai mult decât necesar a se evita ştrasurile în păr. "Dacă ai ţinută glamour, foarte încărcată, nu mai poţi veni şi cu ştrasuri în păr, pentru că deja se dă în altele, în penibil. Nu este frumos când vii cu foarte multe multe briz briz-uri", a mai spus Juja. Ajungând şi la culorile care dau tonul în vara aceasta, acestea se deschid, fiind vorba de culori din gama blondului auriu şi şaten. Ca atare, saloanele de înfrumuseţare vor funcţiona la foc automat în această perioadă, având programări până sâmbătă la orele 16.00. Pentru o tunsoare, la salonul Deliei Juja, doamnele şi domnişoarele vor scoate din buzunar aproximativ 35 de lei, iar pentru o coafură, între 60 şi 100 de lei.

Ofertele de sezon: tatuaj sprâncene, injectări cu acid hialuronic

Odată cu primele raze de soare, au apărut şi ofertele. Un abonament de 6 şedinţe ce includ spălarea părului, tratament şi aranjat, ajunge la 150 de lei pe lună, pe când 10 şedinţe de masaj (50 minute şedinţa) ajung la 300 de lei. Patru şedinţe de manichiură, plus o pedichiură gratuită şi tratament cu parafină pentru mâini, costă 80 de lei. Epilatul total complet este la preţul de 60 de lei. Extensiile de gene, fir cu fir, Xtreme Lashes, garanţie o lună, timp de aplicare 3ore- 250 de lei. Micropigmentare (tatuaj) sprâncene, tehnică Golden Eye fir cu fir - 550 lei, inclus fiind şi retuşul. Oferta vine şi în ceea ce priveşte toxina botulinică, costând 200 euro, iar injectarea buzelor cu acid hialuronic - 190 euro.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614