REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după complicațiile avute din cauza COVID-19?

Ce s-a întâmplat cu Florin Salam, după complicațiile avute din cauza COVID-19?

Replica API 19 august 2022 | 00:00 1287

Florin Salam a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit rău, în urma infecției cu virusul SARS-COV2. Artistul a avut nevoie chiar de oxigen, așa că a petrecut câteva zile printre cadrele medicale. Din fericire, starea lui s-a îmbunătățit, iar el s-a întors acasă. Roxana Dobre a venit cu ultimele informații despre starea lui de sănătate.

Roxana Dobre a dat detalii despre starea de sănătate a lui Florin Salam

După ce a fost „omorât” în stil mare pe internet, Florin Salam s-a întors în sânul familiei, așa cum a promis în live-ul de pe Facebook. El a apărut, zilele trecute, pe internet, după ce site-ul Știrilor Pro TV a anunțat moartea manelistului. Bineînțeles, informația nu a fost verificată, iar artistul a apărut pe Facebook, viu, foarte supărat pentru ce s-a întâmplat.

Cântărețului nu i-a picat bine întâmplarea, mai ales că se afla în spital, bolnav de COVID, iar prietenii și apropiații știau că se simte rău. Cel mai tare s-au speriat copiii manelistului, așa că s-a hotărât să acționeze în instanță trustul PRO.

Florin Salam s-a întors acasă de la spital!

Una peste alta, zilele au trecut, iar Florin Salam a reușit să ajungă acasă, trecând cu bine peste boală. Roxana Dobre, soția artistului, a făcut declarații la Antena Stars despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit mărturiilor acesteia, cântărețul este în afara oricărui pericol, se simte mult mai bine, este îngrijit la domiciliu, însă boala nu mai reprezintă un risc pentru viața lui. De altfel, ea a mai precizat că manelistul chiar urmează să urce pe scenă, în perioada următoare.

Anul trecut, fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a încetat din viață, după ce a contactat, de asemenea, virusul SARS-COV2, din cauza căruia a avut mai multe complicații, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si de ce trebuie sa stim noi asta ? cine e individul ?
0
0
Prafuri de la mama mare ! Garoiul borat se da ranit de Covid pt. ca nu mai poate sa onoreze cantarile arvunit, dar banii i-a luat gibonul !
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367