REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce s-a întâmplat la Hermosa, în City Park Mall, imediat după ce a căzut tavanul! REVOLTĂTOR!

Ce s-a întâmplat la Hermosa, în City Park Mall, imediat după ce a căzut tavanul! REVOLTĂTOR!

Replica API 6 iulie 2018 | 01:02 399

Miercuri seara, într-un magazin din City Park Mall un tavan a căzut, o femeie fiind rănită! În cursul zilei de joi, reprezentanţii mall-ului au transmis şi un punct de vedere, care poate fi consultat aici: https://www.replicaonline.ro/city-park-mall-precizari-dupa-incidentul-cu-tavanul-cazut-in-carca-cui-paseaza-raspunderea-360371/

De asemenea, au apărut şi comentariile clienţilor, dar nu numai! Iată un comentariu postat pe o reţea de socializare de un client, un comentariu în care este descrisă atmosfera dde după incident! Ce descrie constănţeanul este de-a dreptul revoltător şi reprezintă un semnal de alarmă:

“Aparent e nevoie de ceva mai mult de atat incat sa se ia masuri, fiind a 7a oara in 2 ani. Intri intr-un magazin linistit, cauti ce ai nevoie intr-o atmosfera placuta, si deodata vezi cum se desprinde tavanul dintr-o bucata si cade brusc peste tine fara sa ai timp de reactie. Lipsa de reactie a avut si seful pompier care ne-a ignorat total dar si managera de la Hermosa care a venit la final, dupa 30min neinteresand-o starea victimelor. Mai mult, n-a miscat nimeni pana la urgenta sa se intereseze de ele. Efectiv singura grija a lor a fost sa acopere geamurile, sa inchida, si sa nu raspunda la telefoane. Asa arata umanitatea si siguranta acum. E ok, maine va fi gata tavanul, clientii vor fi intampinati cum se cuvine iar incidentul va fi uitat la fel de usor ca si celalalte #Hermosa”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Informatia eronata a fost cu privire la angajatii magazinului.Ca sa se inteleaga mai bine ! Si personalul a trait aceleasi clipe pe care le'au trait si clientii si cu toate astea au fost foarte atente la persoanele care au fost inauntru .Nu e vina nici a angajatelor si nici a managerului ca nu a putut venii in mai putin de 30 min din afara orasului.Haideti sa nu mai aruncam cu noroi in oamenii care nu au nici o vina.
0
0
Scuze si minciuni. Nu ii mai cauta scuze, chiar asa credeti ca ne puteti duce cu zaharelul? City Mall-ul nu e o cladire sigura, se poate prabusi in orice moment provocand si mai multe victime. Ca sfat, nu mai mergeti cu copii acolo!!!
4
2
Imi pare rau dar clientul care a dat aceasta informatie , a dat o informatie eronata ! Directoarea de magazin nu era in momentul producerii incidentului la locul de munca, iar ea nu se poate teleporta din afara localitatii unde locuieste catre locul de munca in mai putin de 30 min.Angajatele magazinului primul lucru pe care l'au facut a fost sa verifice daca perosoanele care au fost in interiorul magazinului au nevoie de ingrijiri medicale.
1
2
Pacat de masacrarea pomilor si spatiului verde si asta , pentru construirea marelui hangar " mall ". Locul acum , este plin de claxoane , zgomot , injuraturi , aglomeratie ...
10
1
Angajatii citymall pe siguranta si incendiu sunt niste incompetenti, fac doar aranjamente cu autoritatiile , la asta se pricep
4
0
Si pemepistul lui Palaz de la inspectoratul in constructii, acel Harry nustiucum, ce face? Musamalizeaza! Dar militienii locali ai lui Fagadau ce fac, in afara ca sunt delatori, precum Encica? Musamalizeaza! Dar opeceul lui Constantinescu Horica ce face? O freaca umbland dupa mici carciumari si ii uita pe marii impostori! De asta avem cea mai scumpa apa din tara si cel mai prafuit oras, pentru ca am ales sa fim condusi de machidoni.
12
0
tinand cont de desele incidente periculoase oficiul consumatorului si disciplina in constructii alte institutii abilitate ar trebui sa evalueze oportunitate inchiderii intregului mall pana la remedierea adevarata a problemelor
15
2
La noi pana nu o sa moara cineva nu o sa se faca nimic! Ar trebuii trasi la raspundere,aratati ca faceti ceva ....
7
0
sa ii dea in judecata sa le ia pielea de pe ei...
7
2
e clar ca proprietarii acestui mall impreuna cu cei care inchiriaza spatii comerciale de la ei nu sunt interesati de respectarea normelor de siguranta si atunci ce rost are sa riscam ? cel putin asa vad eu lucrurile......
9
1
Unde esti Horia Constantinescu? Pe toti prostii ii inchizi pentru toate rahaturile iar pe astia ce sunt un real pericol pentru viata clientilor ii lasi cu usile larg deschise. Unde sunt autoritatile statului? Este vorba de un incident grav. O persoana a fost transportata la spital si are nevoie de ingrijiri medicale. Unde sunteti sugatori de lefuri babane? De ce nu inchideti pravalia babuinului din Madagascar?
11
1
nu mai aruncati vina pe Hermosa, ca nu ei au construit bomba asta cu pretentii de mall.
10
1
te rod aia 2 lei la parcare, ai ? N-ai bani, stai in infectia ta de-acasa, nu-i nevoie de tine la mall ma sarantocule.
4
17
Sunt ocupati cu parcarile sa mai fure niste bani, tavanele au uitat ca ei leau montat si leau pus pe 1 leu ca sa aiba bani de spaga lu mazare sa strice un park frumos
17
4
Boicotati! Nu mai intrati daca nu e sigur! Era mai sigur cand era parc,oricum!
24
3
Conditii decente?! Gresit...au obligatia de a asigura toate conditiile de securitate si siguranta in ceea ce priveste personalul si cumparatorii din magazin.
23
2
Din punctul meu de vedere, toate magazinele platesc o chirie lunara. De aceea, proprietatul este obligat sa asigure conditii decente.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218