REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce s-a întâmplat la şedinţa Comisiei de Disciplină de la Liceul Traian: directorul intenţiona să-i determine pe câţiva elevi să se transfere

Ce s-a întâmplat la şedinţa Comisiei de Disciplină de la Liceul Traian: directorul intenţiona să-i determine pe câţiva elevi să se transfere

Replica API 4 noiembrie 2013 | 00:00 209

Scandal după Balul bobocilor

Scandal după Balul bobocilor

Agitaţie mare, luni, la liceul Traian din Constanţa! Directorul unităţii de învăţământ, Constantin Caracoti şi reprezentanţii Comisiei de Disciplină s-au întrunit pentru a discuta problema legată de Balul bobocilor, eveniment organizat de o firmă de specialitate într-un club din Mamaia.

Aceste aspecte au fost aduse în discuţie luni, într-o şedinţă la care au participat şi părinţii elevilor în cauză. Directorul liceului Traian, Constantin Caracoti, anunţase, în urmă cu câteva zile, că va întruni Consiliul şi că îi va sancţiona pe şcolarii care au vândut bilete, dar şi pe eleva care a băut peste măsură. După două ore de discuţii, mai mult ca sigur aprinse, părinţii au început să părăsească incinta unităţii de învăţământ, rând pe rând, destul de nervoşi. Pe la colţuri, aceştia au început să comenteze: "Nu mi se pare normal. De ce să-i sancţioneze?! Are vreo dovadă că au vândut biletele. Copilul meu a fost acasă bolnav, ştiu sigur", a spus o mămică. Un alt părinte, ce lua parte la discuţie, a continuat: "Sunt camere de luat vederi în liceu. Să dovedească". În cadrul întrevederii s-a adus în discuţie şi transferul elevilor care au vândut biletele, dar şi a adolescentei care s-a îmbătat. Şi din acest punct de vedere, părinţii s-au revoltat: "Cum adică să-i transferăm?! Mai sunt cinci luni de şcoală", a spus unul dintre ei. Înainte de începerea şedinţei, tatăl unei fete care, nu numai că nu a cumpărat biletele sau vândut, dar nici nu a participat la bal, a declarat, pentru Replica: "Ce să judece dacă nu s-a întâmplat nimic?! E o prostie, e o minciună. În loc să mergem să ne vedem de treabă, alergăm cu prostii. Aş fi vrut să mă cheme sa-mi spună că am un copil cuminte, cu performanţe... ei mă cheamă pentru prostii! Ea nici nu a fost prezentă la bal. Eu am aflat că fata care s-a îmbătat este de la alt liceu".

Directorul Caracoti nu a dorit să vorbească cu reporterul Replica, dar nici nu i-a permis acestuia accesul la şedinţă. "Nu aveţi ce să căutaţi. Aţi denaturat lucrurile. Nu aşa s-a întâmplat", a spus Caracoti, uşor iritat.

M.S.P.

Citeşte şi:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108