REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce schimbat e Patrick Dempsey de când nu mai joacă în "Anatomia lui Grey"

Ce schimbat e Patrick Dempsey de când nu mai joacă în "Anatomia lui Grey"

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 1256

Cu toţii l-am admirat pe Patrick Dempsey în cele 11 sezoane în care l-a jucat pe Dr. Derek Shepherd în Anatomia lui Grey. Actorul în vârstă de 54 de ani este căsătorit, de 21 de ani, cu celebrul make up artist Jillian Fink. Ei sunt părinţii lui Tallula, Sullivan şi Darby. Mariajul lor nu a fost tocmai unul uşor, dar împreună au reuşit să depăşească toate problemele, scrie okmagazine.ro.

La scurt timp după divorţul său de Rochelle „Rocky” Parker, în 1994, Patrick a cunoscut-o pe Jillian Fink. S-au întâlnit la un salon unde actorul obişnuia să meargă: „Am fost şocată când a apărut la întâlnire, dar, în acelaşi timp, am fost fericită, pentru că era atât de drăguţ”, şi-a amintit Jillian pentru People. Lucrurile s-au mişcat destul de repede între ei: la trei luni de la prima întâlnire, cuplul s-a mutat împreună. În cele din urmă, după trei ani de amor , Dempsey a făcut şi marea cerere. S-au căsătorit pe 31 iulie 1999, la ferma familiei sale din Maine.

După ce au făcut mare pas, le-a mers bine şi pe plan profesional. Patrick, desigur, ne-a furat inimile în faimosul serial, iar Jilian, pe de altă parte, a început să se ocupe de machajul şi coafura unor vedete precum Julia Roberts, Bradley Cooper, dar şi de cea a soţul ei. "Încercăm să nu intrăm prea mult unul în munca celuilalt”, spune actorul pentru People.

Pe 20 februarie 2002, cei doi devin părinţi, o întâmpină pe fiica Tallula Fyfe. „Este fascinant şi distractiv să vii cu răspunsuri la întrebările lor ... iar întrebările sunt din ce în ce mai grele!”, spunea Patrick. Când vine vorba despre gătit, Tullala, care acum are 18 ani, are toate răspunsurile. "Îi place să gătească. Este incredibil de creativă", mărturisea starul pentru People.

Tată de gemeni

În 2007 familia li s-a mărit din nou. Sullivan Patrick şi Darby Galen s-au născut la 1 februarie 2007. În timp ce actorul a recunoscut că a fost iniţial copleşit de ideea de a avea băieţi gemeni, grijile sale s-au risipid când i-a cunoscut. "Sullivan va citi probabil acest articol peste 20 de ani şi va spune:„ Ce ai spus despre mine? El este un fel de bătrân mohorat, iar Darby are o fire liniştită, este micul Buddha", mărturisea starul. Chiar când aveau doar câteva zile, Patrick a menţionat cum de-abia aşteptă să îşi vadă băieţii pe pista de curse, iar acum, când au 13 ani, se alătură tatălui lor cât de des pot. „Cursa este un sport de familie”, spune el.

În ianuarie 2015, Jilian depune actele de divorţ. După 16 ani de căsătorie, Jillian a depus cererea de separare pentru diferenţe ireconciliabile. Ea a cerut custodia celor trei copii şi pensie alimentară. “Am decis să punem capăt căsătoriei noastre. Preocuparea noastră principală rămâne bunăstarea copiilor noştri şi cerem cu profundă recunoştinţă să respectaţi intimitatea familiei noastre în acest moment”, aşa suna anunţul despărţirii.

Doar câteva luni mai târziu, cuplul înstrăinat îşi manifesta dragostea la Paris. Cei doi se ţineau de mână, se plimbau cu bicicleta şi păreau mai fericiţi ca niciodată. Acest lucru i-a determinat pe oameni să creadă că sunt din nou împreună, iar actorul a confirmat ştirile. „Uneori, trebuie să lucrezi şi să sacrifici ceva”. Aşa că şi-a sacrificat timpul pe pista de curse pentru a acorda mai multă atenţie căsătoriei şi copiilor. Şi a dat rezultate. „Nu eram pregătit să renunţ la mariajul nostru. Am avut sentimentul că nu am depus tot efortul. Amândoi am simţit asta”, spunea Dempsey.

Cei doi au apelat la un consilier. „E bine să faci un singur lucru şi să îl faci bine. Căsătoria are prioritate. Nu eram pregătit să o pierd. Amândoi am vrut să luptam pentru asta”. Acum, Patrick şi Jillian văd în căsătoria lor un nou început.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Actoras slabut, soferas si mai slabut!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920