REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce schimbată e Andreea Bălan de când e în război cu George Burcea!

Ce schimbată e Andreea Bălan de când e în război cu George Burcea!

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 1509

Jurata concursului “Te cunosc de undeva” (Antena 1), Andreea Bălan (36 de ani), este tare mâhnită că George Burcea (32 de ani), de care s-a despărţit de şase luni, vorbeşte despre problemele lor, în cadrul emisiunii ”Ferma”, unde actorul se luptă pentru premiul de 50.000 de euro.

Andreea Bălan

Andreea Bălan şi prietenele ei, Ruby, Amna şi Anamaria Petrişor, au fost prezente, marţi seară, la cea de-a patra ediţie a Galei ”Oameni de succes”, care a avut loc la ”Lagoo Events”, în Snagov, unde ea a primit ”Premiul pentru excelenţă în muzică”. Vizibil slăbită şi obosită, Andreea a făcut eforturi să pară în vervă, deşi este afectată de divorţul de George Burcea (32 de ani), care îi trimite săgeţi otrăvite, de la reality-show-ul “Ferma: orăşeni versus săteni”( PRO TV), unde e concurent, scrie click.ro.

”Andreea îşi doreşte cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, ştiu ce fac. Eu îi zic că îmi vreau fetele şi el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi. Eu nu am venit la TV ca să mă combin cu Viviana, fosta soţie nu ştie că sunt aici. I-am spus că sunt în Bulgaria, la nişte filmări, pentru o lună jumate, cel puţin. N-am putut să-i spun pentru că fiind la un alt trust nu am avut încredere în ea, sincer să spun. Ea îşi doreşte cu disperare să-mi ia custodia totală şi atunci acest scandal este tocmai că ea îşi doreşte cu disperare şi va fi o probă la dosar”.

Andreea a recunoscut, în urmă cu câteva luni, că a cerut custodie exclusivă: ”Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înţelegere. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină şi să le vadă mereu şi să se ocupe de ele”.

Solista s-a confesat marţi, pentru bravonet. ro, dar a evitat să-i dea apă la moară lui George: “Fac vlog, mă ocup de Instagram, Tik Tok şi încerc să am timp, deşi fetiţele mele dragi, Ella şi Clara, îmi ocupă tot timpul. Nu e nevoie să fac sport, pentru că toată ziua mă joc cu Ella şi cu Clara.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
terminati ba cu prosta asta ca nu este singura femei pe pamant .Oana Roman a mai slabit ca de bufeurile balancei ne tot spuneti desi nu ne intereseaz .
1
0
Balanco, curvustino,... bine ca a scapat George de tine! Esti o vipera, o posesiva, esti batrana, esti falsa, Ce prestezi, ce meserie ai maimuto ?! Pe saituri de socializare, blogarita, figuranta, povestind detalii din viata ta ?? Vai de tine, cu expunerile tale, cu sourile tale de doi bani! Ce model esti pentru fetele tale?! Dumnezeu, i-a scos in cale lui George, o tanara frumoasa, naturala, sensibila, cu mult bun simt si care il iubeste pentru ce este si cum este el: tanar, frumos, cu studii superioare, cu o cariera, da. Te-ai cuplat cu argint ??!! Ha, ha...... Tu esti serioasa !?
2
0
Titlul corect ar fi fost: ''Ce curva proasta este Andreea Balan!''
6
1
nu a murit...,stiri replica .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614