REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce se întâmplă pe traseul Năvodari - Constanţa? VIDEO!

Ce se întâmplă pe traseul Năvodari - Constanţa? VIDEO!

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:06 481

După multe proteste şi luări de poziţie în ceea ce priveşte transportul de persoane pe ruta Năvodari - Constanţa şi retur, Consiliul Judeţean Constanţa a decis să ia atitudine şi să convoace la discuţii trasportatorii. Acestora li s-a pus în vedere suplimentarea numărului de microbuze şi autocare, ba chiar a fost adoptată o hotărâre în acest sens. Ce se întâmplă acum, când există şi o hotărâre a CJC privind transportul în comun pe ruta amintită? Oamenii în continuare reclamă că există probleme, că timpii de aşteptare în staţii sunt mari, aşa că Aurelian Dumitraşcu, ales local în Năvodari, care s-a manifestat extrem de vehement pe acest subiect, a decis să verifice situaţia şi să filmeze, pentru a arăta cum stau lucrurile. Concluzia consilierului: nu se respectă decizia CJC! VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se incarca micro cu foarte multi calatori in picioare , soferii nu vad nimic in dreapta , ultimul sta cu rezemat de usa si cu bratul drept pe bord . In acest timp soferii vorbesc la tel de controale , mai tarziu vorbesc intre ei cum sa ia fata jta-ului , iar dupa ora 18 vorbesc intre ei cati bani sa predea . FACETI CONTROALE INOPINATE , FARA SA OPRITI MICRO LANGA MASINA POLITIEI . SIMULTAN SA ACTIONEZE 5-6 ECHIPE DE CONTROL, SA NU SE ANUNTE . VREM AUTOBUZE DE CAPACITATE , NU MICRO DE EXCURSII . JTA, AFARA CU BABA ANICA !
0
0
23 R.A.T.C. era cea mai buna solutie ! Regia a achizitionat autobuze noi , cu aer conditionat, cu whireless, are soferi seriosi si cu experienta ! Nu se compara cu dricurile GMS sau JTA ! Biletele ar fi mai ieftine , transportul de STAT fiind subventionat !
2
0
era un autobuz basit, care-si gaza pasagerii, inainte de a-i expulza in fata la bulevard.
4
0
.... asa cum se circula pana in 2002 ! Cu autobuze mari si cu soferi profesionisti nu cu pensionari cu probleme de vedere sau cu tineri care vb la telefon cind conduc !
1
0
Praf in ochi, nu o sa schimbe nimic. Ar trebui ca toti navetistii sa i.a atitudine si sa nu mai calatoreasca cu Gms.ul timp de 2 saptamani, sa foloseasca uber, bla bla car, etc. Dupa aceea o sa vedeti ceva masuri.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218