REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce spun agenţii despre şefii din Poliţie: "Şefi cu aripioare pentru că şi-au pus absorbantele invers şi au rămas lipiţi de scaune"

Ce spun agenţii despre şefii din Poliţie: "Şefi cu aripioare pentru că şi-au pus absorbantele invers şi au rămas lipiţi de scaune"

Replica API 25 ianuarie 2014 | 00:00 126

Făcuţi praf de subalterni!

Făcuţi praf de subalterni!

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, prin vicepreşedintele Ioan Cănărău, a reacţionat în urma tragediei aviatice care a răsunat în toată România. Sindicatul consideră că sistemul poliţienesc nu are cum să funcţioneze la cote de avarii întrucât celor din conducere nu le pasă nici cât negru sub unghie. "Şefi cu aripioare pentru că şi-au pus absorbantele invers şi au rămas lipiţi de scaune", spun agenţii de Poliţie.

"Cum să funcţioneze sistemul poliţienesc la cote de avarii dacă celor din conducere nu le pasă nici cât negru sub unghie de abuzurile grave comise de unii şefi, semnalate de sindicatul nostru şi puse sub lupa experţilor care concluzionează că este îndestulătoare o simplă atenţionare. Nu înţelegem de ce sunt tolerate greşelile unor poliţişti cu funcţii de conducere care hotărăsc după bunul plac şi aplică legea în funcţie de propriile interpretări", se arată pe site-ul SNAP. Vicepreşedintele sindicatului, Ioan Cănărău, mai precizează şi faptul că nu se doreşte o reformă dreaptă în Poliţia Română sau lipsesc pregătirea şi calităţile necesare pentru a lupta cu sistemul corupt şi putred, născut şi crescut sub scutul mentalităţilor vechi şi al simţului de proprietate prea dezvoltat al celor care, peste noapte, pupând mâna nu ştiu cărui partid, s-au trezit şefi şi conduc pentru propriile interese, uitând că sunt în slujba cetăţeanului. "I-am numit cândva şefi cu aripioare pentru că şi-au pus absorbantele invers şi au rămas lipiţi de scaune. Nu găsesc altă explicaţie de ce mai sunt în funcţii chiar şi după 10, 11,12 ani. Cei care sar în sus după ce se regăsesc în această descriere să ne contacteze ca să-i punem în legătură cu consilierii noştri, ce le pot oferi sfaturi utile privind modalităţile de petrecere a timpului liber după demitere sau pensionare", mai scrie pa pagina oficială a SNAP. În continuare, apare o propunere de reorganizare a sistemului prin punerea la dispoziţie a tuturor celor cu funcţii de conducere pe o perioadă determinată, cu posibilitatea exercitării atribuţiilor până la ocuparea prin concurs a funcţiilor lor de către profesionişti, competenţi, cinstiţi şi bine educaţi.

Lilliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102