REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce spun avocaţii lui IPS Teodosie: Acuzarea de fraudă cu fonduri europene nu are fundament legal

Ce spun avocaţii lui IPS Teodosie: Acuzarea de fraudă cu fonduri europene nu are fundament legal

Replica API 25 aprilie 2017 | 00:00 450

Avocații lui IPS Teodosie vor depune în instanța opinia avocatului Bernard O’Connor cu privire la legislația europeană privind fondurile europene pentru agricultură. Ei au ajuns la concluzia că nu există fundament legal pentru acuzații.

"Astăzi, 24 aprilie 2017, Cabinetul de avocatură Vasii, Florian și Asociații va depune în instanță opinia renumitului avocat Bernard O’Connor din Bruxelles, specializat pe legislația europeană privind fondurile europene pentru agricultură, opinie pe care v-o comunicăm în documentul atașat.

Pe scurt, concluzia acestei opinii este că „utilizarea legii penale cu privire la fraudă în legătură cu faptele din prezenta cauză nu este în conformitate cu practica UE.”

Totodată se va solicita instanței amânarea cauzei pentru a se acorda posibilitatea procurorului și celeilalte părți să o cunoască și să-și exprime un punct de vedere.

Ne exprimăm încrederea că procurorii vor înțelege că au greșit în acest dosar și vor renunța la acuzații.", a precizat echipa de comunicare a Arhiepiscopiei Tomisului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Religia egal Cancer
1
0
este de neinteles cum biserica asteapta ca juistitia sa-si dea cu parerea ,ori asa a fost din totdeauna,adica popii hoti legea la mina lor,ori noi acuma suntem inainte de apocalipsa si in fruntea bisericii se afla Satan
0
1
ai primit dar ai folosit bani in alte scopuri iar ceeia ce trebuia sa faci ai distrus cu buna stiinta esti direct raspunzator !
2
0
se practica la popalai.inainte vreme daca i-ti omorai nevasta,sa zicem,te duceai cu teschereau de bani la papa,care-ti dadea o dispensa prin care erai absolvit de crima si pacate,asa si spagoveanu la mituit pe acest domn expertu si a capatat o dispensa,dar cred ca nu se pune deoarece respectivul nu-i papa benedict
3
0
Acest HOT care nu mai stie ce sa faca sa se imbogateasca mai mult.Cat o sa traiasca ?De ce a solicitat subventii pentru terenul de la Nazarcea,daca vin acesti destepti si spun ca nu este in conformitate cu practica UE.Asa cum au facut si cu Botezatu ca pana sa-l judece a fost scoasa din legislatie BANCRUTA FRAUDULOASA,dupa ce nu am mai restituit banii luati din BANCA.
2
0
Iat apare hotul, mincinosul, mafiotul asta ! Sa plateasca penal, s-i fie RUSINE !
5
0
Orice hot,trebuie sa plateasca chiar daca ai haine preotesti.
7
0
Sunt sute de dosare la judecatorie instrumentate de DNA care nu sunt in conformitate cu practica UE. Legislatia europeana nu este cunoscuta de cei care aplica nu numai in speta fonduri europene ci si in evaziune fiscala ....vai si amar daca incapi pe mana ANAF-lui
3
3
Nu va pati nimic va fi achitat pentru ca e turnator securist de al lor
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369