REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce spun consilierii municipali PNL despre proiectul privind datoria către Polaris

Ce spun consilierii municipali PNL despre proiectul privind datoria către Polaris

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:21 475

Pe lângă alte proiecte care nu au documentaţia pusă la dispoziţia consilierilor din timp, nici cel referitor la datoria municipalităţii către firma de salubrizare Polaris nu a fost detaliat. Cel puţin asta reclamă consilierii PNL, care au declarat, în cadrul unei conferinţe de presă: "Constanţa e un oraş plin de mizerii, serviciile sunt prestate în baza unui contract-experiment: plătim mai mult faţă de alte municipalităţi care au contracte poate tot cu Polaris. Pentru ce? Pentru un oraş neîngrijit şi murdar. Desigur, contractul e semnat pe 25 de ani, pentru o sumă ce depăşeşte 330 de milioane de euro. Proiectul care ajustează tarifele conform deciziei instanţei abia ieri seară (miercuri - n.r.) a fost publicată. Comisia juridică a Consiliului Local a dat aviz nefavorabil pentru că nu a avut documentaţia aferentă proiectului la dispoziţie. Din câte se povesteşte, Polaris renunţă la 418 milioane de lei penalităţi şi ia 63 de milioane de lei în 24 de luni, reprezentând suma de bază. Evident că nu vom fi părtaşi la falimentarea oraşului. Dar cei care aud oraşul aproape de faliment sunt acum în primărie şi în birourile Polaris. Nu putem fi decât pentru protejarea bugetului oraşului, dar vedeţi în ce situaţie suntem? Dacă votăm împotrivă ar fi că am vrut ca primăria să plătească 418 milioane de lei penalităţi. Dar chiar suntem în situaţia aceasta? De aceea, în şedinţă vom cere documentaţia, să vedem cât de definitiv este debitul acesta, pentru că există nişte sentinţe (...), s-a făcut un proces în revizuire la Braşov care anulează aceastăd ecizie definitivă. Este o succesiune de procese (...)", au comentat liberalii.

F.B., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va fereasca dumnezeu de hoti banditi si borfasi
0
0
aici taxa pe gunoi este de 3 ori decat in constanta . ca asa vreau eu ! si am bani !
1
0
NOI DORIM VICTORIE ! DATI - VA MANA SA NU VA FUTA ALTII !!!!!
0
0
Bine , contractul s-a dat catre Polaris , pentru ca si PSD-ul sa pape bani negri parindarat ! Oricum , si liberalii traiesc misto cu firma mafiotilor Martin , de la care au primit indemnuri pentru infiintarea USL , dar si pentru refacerea acestuia ...
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102