REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce spun constănţenii despre Tărâmul Magic al Crăciunului. Voi ce părere aveţi?

Ce spun constănţenii despre Tărâmul Magic al Crăciunului. Voi ce părere aveţi?

Replica API 5 decembrie 2016 | 16:42 1299

Unii fericiţi, alţii - nemulţumiţi

Unii fericiţi, alţii - nemulţumiţi

Festivalul Iernii - Tărâmul Magic al Crăciunului şi-a deschis porţile joi, 1 decembrie, a.c., pentru miile de constănţeni care doreau să participe la evenimentul de aprindere al luminiţelor din oraşul Constanţa. Ţara Piticilor s-a transformat într-un loc de poveşti, unde copacul „Avatar”, personaje precum Elsa din Frozen, ursul Baloo din poveştile de copii, dar şi vrăjitoare care au pregătit venirea lui Moş Crăciun au creat un spaţiu de vis pentru cei mici.

Timp de o lună, Constanţa se mută în Tărâmul Magic al Crăciunului, un eveniment-concept creat în premieră în România! Din simplu public, cei mici, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele devin parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat. Cu toate acestea, părerile constănţenilor despre acest concept sunt împărţite. Unii susţin că este ceva nemaivăzut pentru oraşul nostru, alţii spun că este frumos, dar doar pentru copii. „Sincer, apreciez foarte mult ce s-a facut din spaţiul din Parcul Tăbăcăriei. Era atât de trist iarna, căci cei mici nu aveau ce face. Faptul că personajele se plimbă printre copii, interacţionează cu ei, mi se pare un plus mare. Eram plictisită de evenimentele unde se punea accent pe mici, grătare, muzică uşoară, uitându-se spiritul sărbătorilor. Tărâmul Magic merită vizitat de orice copil sau adult”, a declarat Andreea. De aceeaşi părere este şi Elena, care susţine că în acest an se simte mai mult decât oricând atmosefera de sărbători. „A fost într-adevar minunat! Atmosfera de sărbători şi prezenţa personajelor fantastice te-a facut să ignori aglomeraţia şi învălmăşeala. Focul de artificii a fost extraordinar. Constanţa este mai bogată anul acesta şi datorită luminiţelor din întreg oraşul, dar şi datorită acestui Tărâm Magic”, afrimă Elena. Cu toate acestea, există şi păreri mai puţin entuziaste. „Da, îmi place pe o parte, dar pe cealaltă nu. Nu mi se pare normal să fie doar pentru copii. Când era orăşelul copiilor era mult mai frumos. Acolo se puteau da în maşinuţe şi adulţii”, a declarat Emilia. Părerea Emiliei este susţinută şi de Maria, o constănţeancă revoltată de Festivalul Iernii. „Nu mi se pare nimic spectaculos. Cu toate acestea trebuie să spun că faţă de anul trecut când s-a organizat la Pavilion este mult mai bine, dar nu e ceea ce mă aşteptam”, a susţinut Maria. Precizăm că pentru cei mari a fost deschis Luna Park (Satul de Vacanţă) care a fost cuprins şi el de feeria sărbătorilor. „Orăşelul copiilor se îmbracă în straie de sărbătoare şi este pregătit să îţi ofere din strălucirea lui începând cu 1 decembrie, în Satul de Vacantă. Personajele preferate, vor recrea atmosfera desprinsă din paginile cărţilor cu basme”, transmit organizatorii.

Mihaela UNGUREANU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218