REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ce spun locuitorii din Mircea Vodă de crima din localitate! Video

Ce spun locuitorii din Mircea Vodă de crima din localitate! Video

Replica API 25 ianuarie 2022 | 15:20 3114

Locuitorii din localitatea Mircea Vodă au comentat evenimentul din decembrie, înregistrat la mănăstirea Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, din Mircea Vodă – Gară, comuna Mircea Vodă, județul Constanța. Mai exact, așa cum a relatat cotidianul Replica, fratele stareței a fost implicat într-un conflict cu o persoană ce ar fi vrut să se cazeze acolo, care s-a soldat cu decesul acesteia. Locuitorii zonei spun că, de fapt, tânărul nu voia să se cazeze, ci muncea acolo.

Amintim că oamenii legii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au început urmărirea penală, la data de 6 decembrie 2021 în prezenta cauză, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Apoi, prin ordonanța din 29 decembrie 2021, a fost extinsă urmărirea penală pentru ucidere din culpă. Totul are legătură cu faptul că, în data de 6 decembrie, în jurul orei 17.00, la mănăstirea Sfântul Apostol și Evanghelist Matei, din Mircea Vodă – Gară, comuna Mircea Vodă, județul Constanța, fratele stareței mănăstirii, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a fost implicat într-o altercație cu Tudor D.. Tudor a ajuns la mănăstire și a vrut să se cazeze, însă fratele stareței i-a cerut să se legitimeze. A izbucnit un conflict spontan, iar Tudor l-a lovit cu capul în gură. Victima s-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit cu capul de gresie, rămânând inconștientă.

Întrucât sângera la nivelul capului și urechilor, victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Cernavodă, apoi la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost internată și supusă unei intervenții neuro-chirurgicale. Însă, în ciuda tuturor intervențiilor, a decedat pe data de 28 decembrie.

Ce spun locuitorii din Mircea Vodă-Gară

Reporterii Replica de Constanța au stat de vorbă cu locuitorii din Mircea Vodă, care au precizat că tânărul nu voia să se cazeze acolo, ci muncea acolo de câteva zile, întrucât în curtea schitului de măicuțe se construiește o biserică nouă.

Click pe imagine

Potrivit declarațiilor unor vecini ai mănăstirii, fratele stareței locuia în incinta schitului de câțiva ani, împreună cu mama lor și cu fiul lui, minor fiind. Bărbatul consuma des băuturi alcoolice, ba chiar își făcuse un obicei din a-și petrece serile cu prietenii de pahar, din cauza cărora avea dispute cu mama sa. Din cauza problemelor cu alcoolul, bărbatul se despărțise de mama băiețelului său chiar înainte să se mute la mănăstire.

”Fratele stareței avea mari probleme cu alcoolul. Din cauza lui și-a pierdut și familia că nevasta l-a lăsat cu băiețelul și a plecat. Stareța i-a adus aici pe mama ei, fratele și copilul lui. Bărbatul bea nopți întregi cu prietenii și se certa tot mai des cu mama lui din cauza asta. Nu era un om la locul lui când era beat. Omul cu care s-a certat lucra la mănăstirea care se construiește în curtea schitului. Lucra de câteva zile bune”, a precizat o vecină a schitului de măicuțe din Mircea Vodă Gară. Tot aceasta a spus că persoana care muncea acolo ar fi fost din Năvodari și avea afecțiuni psihice.

Citește și: FRATELE STAREȚEI de la SCHITUL de la MIRCEA VODĂ, OMORÂT de un TÂNĂR care voia să se CAZEZE ACOLO!

Video:

M.O.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369