REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spun meteorologii: când vom avea PRIMA NINSOARE din an la Constanţa

Ce spun meteorologii: când vom avea PRIMA NINSOARE din an la Constanţa

Replica API 6 ianuarie 2018 | 00:00 371

În 2017, în această perioadă, ne luptam cu zăpada de câțiva metri din județ și un cod roșu de ninsori și viscol. Temperaturile erau de -15 grade, iar localități din județ nu aveau apă, curent sau căldură. O iarnă grea cum nu a mai văzut Dobrogea de zeci de ani de zile. 06 ianuarie 2018 – meteorologii anunță temperaturi cu aproape 8 grade peste mediile perioadei. Iar tendința vremii este una bună. Totuși, vom avea parte de zăpadă în Dobrogea?

Meteorologii de la Centrul Meteo Dobrogea au precizat că Boboteaza o să fie fără ger. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10-12 grade Celsius la Constanța, minimele nopții fiind unele pozitive, între 3 și 4 grade. Potrivit meteorologilor, vremea va fi una frumoasă, tendința fiind una de încălzire, cu cer variabil în acest weekend.

Duminică, vremea va continua să fie caldă pentru această perioadă, temperaturile maxime fiind de 10-13 grade Celsius, minimele încadrându-se în județ între 1 și 5 grade Celsius. De precizat este faptul că în această perioadă, temperatura normală nu ar trebui să depășească 4 grade Celsius.

Luni și marți, tendința va fi în continuare de vreme caldă, însă sunt șanse de nebulozitate joasă și formare de ceață, cu posibile condiții de formare de burniță în Dobrogea. De asemenea, există șanse de o ploaie slabă.

Până pe 13 ianuarie, meteorologii ne precizează că nu sunt șanse să avem parte de ninsoare, din contră, temperaturile vor fi peste mediile perioadei în continuare. șanse de precipitații specifice anotimpului iarnă sunt pentru a doua jumătate a lunii, însă nu există o prognoză clară pentru această perioadă.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrajala ,Mincinosi Deziformeaza.
0
0
Acum cateva luni se vorbea de o iarna grea, cu trei viscole, acum nu se mai stie nimic. Bravo, meteorologi !
9
0
Va ninge in iarna anului 2019
7
0
Un titlu de rahat.
7
0
Vremea s a schimbat psd a furat a dat lovitura de stat si a distrus tot a dat
7
0
"Tehnica" asta de a face jurnalism, asa-numita "click bates", este oricum perdanta. Se pune un titlu care incita doar pentru ca omul, curios din fire, il va clickui si astfel "publicatia" va inregistra doua accesari si nu doar una cum ar fi fost normal daca titlul nu te-ar fi starnit. In felul asta, domnii "jurnalisti" se pot prezenta in fata celor interesati sa cumpere spatiu pentru reclama cu numere de accesari impresionante dar care nu corespund numarului real de cititori. Ce n-au aflat inca domnii jurnalisti e faptul ca PR-istii firmelor dispuse sa cumpere reclama stiu foarte bine lucrul a
14
0
Sunt si eu micuta si nu am pregatire de jurnalism. Am citit doar CANCAN deci pot sa scriu
9
1
deci practic nu e nici un raspuns in articol.. cand va ninge: ne spun meteorologii... articol scris doar ptr trafic de net kkt
60
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218