REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ce spune Alex Velea despre presupusa ceartă cu Zanni: „Eu nu am renunțat la el”

Ce spune Alex Velea despre presupusa ceartă cu Zanni: „Eu nu am renunțat la el”

Replica API 2 decembrie 2021 | 11:11 1180

Zanni, care a câștigat „Survivor România”, este din nou în centrul atenției, după ce în presă au apărut speculații conform cărora el și Alex Velea, susținătorul lui numărul unu, s-ar fi certat. Cântărețul în vârstă de 37 de ani a lămurit ce se întâmplă, de fapt, între el și protejatul lui.

Alex Velea a fost cel care l-a sprijinit pe Zanni la începutul lui în carieră și tot el a fost cel care l-a ajutat și i-a îndemnat pe fani să-l voteze la „Survivor România”, unde a devenit câștigător. Tânărul cântăreț i-a mulțumit întotdeauna lui Velea pentru tot ce a făcut pentru el. „Știți că Alex Velea e un om cu inimă foarte mare.

Alex Velea e deschizător de drumuri. A dat șanse fiecăruia. Tot ia oameni și crede în ei. A crezut în mine. Eram un șobolan. Am venit la studio, nu știam să cânt la microfonul ăla nimic. Nu le-a plăcut tuturor de mine din prima, dar el a avut încredere. Pe parcurs ce Velea tot lua oameni noi și investea în ei timp, Lino Golden a început să se simtă puțin umbrit”, a declarat Zanni acum mai bine de un an pe rețelele de socializare. De ceva vreme se zvonește că cei doi s-ar fi certat, că nu ar mai colabora.

Acum, într-un clip pe TikTok, Alex Velea a mărturisit că Zanni trece printr-o perioadă mai dificilă, dar nici vorbă de vreo discuție între ei. „De curând, au apărut în presă niște articole în care se zice că m-aș fi certat cu Zanni. Tocmai de aceea, fac acest video pentru a clarifica lucrurile. Într-adevăr, Zanni a trecut printr-o perioadă mai neagră pentru el. Am încercat să-i fiu alături, doar că de treaba asta se poate vindeca singur. Până la urmă așa este viața, și cu suișuri, și cu coborâșuri.

Nu m-a trădat cum vă așteptați unii dintre voi, cum erați siguri că o să se întâmple. Nu a fost deloc așa, nici eu nu am renunțat la el, nici emoțional, nici contractual. Nici nu o să o fac prea curând, pentru că țin la el și îmi doresc să-l ajut, exact așa cum am promis”, a dezvăluit Alex Velea, scrie libertatea.ro.

„Nu mai credeți toate mizeriile”

În plus, Alex Velea și Zanni vor apărea împreună într-o emisiune difuzată de Antena 1, de Revelion. Din 2022, Zanni revine cu forțe proaspete, va apărea și într-o emisiune online. „Am reînceput treaba în studio, în această săptămână o să filmăm și Revelionul de la Antena 1. De la anul o să-l vedeți într-o emisiune online foarte tare.

În concluzie, nu a existat nicio ceartă, nu mai credeți toate mizeriile”, a mai spus cântărețul. Recent, Zanni a postat pe Facebook un mesaj sugestiv: „Nici sfaturile nu mă ajută să trec peste și nimic altceva. Uneori sunt cel mai mare dușman al meu. Singur trebuie să mă conving de anumite chestii”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se duca la stabor sa-si rezolve problemele .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920