REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ce spune Augustin Lazăre despre dosarele procurorilor la DNA

Ce spune Augustin Lazăre despre dosarele procurorilor la DNA

Replica API 28 august 2018 | 01:29 428

Procurorul general, Augustin Lazăr, susţine că numărul mare de procurori şi judecători care au dosare la DNA se explică prin faptul că diverşi inculpaţi au depus plângere împotriva magistraţilor iar în urma fiecărui denunţ a fost necesară declanşarea unei anchete.

"Se face caz şi se manipulează foarte mult o cifră, care a fost cerută de Inspecţia Judiciară Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cu mai multe mii de procurori şi judecători, care pasămite ar fi avut dosare la DNA. Ei bine, o să vedeţi că în urma verificărilor pe care le-am făcut noi în Ministerul Public, o să venim cu o cifră mai mare de judecători şi de procurori, care pasămite au avut dosare în Ministerul Public. Ce sunt acestea, de fapt? Din păcate, în ultimii ani, toţi inculpaţii şi-au însuşit foarte bine dreptul lor de a avea acces la justiţie. Niciun inculpat nu a ezitat să depună plângere împotriva poliţistului care a înregistrat dosarul penal, a procurorului care a exercitat acţiunea penală şi a judecătorului sau judecătorilor, pentru că în complet sunt mai mulţi judecători, care pasămite în mod abuziv i-au condamnat", a declarat procurorul general pentru RFI, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata stima pentru Omul asta care cu mare curaj ne apara pe noi prostii care cascam gura la antena 3 si gandim cu mintea bolnava a lui gadea, ciutacu, badea, ciuvica...si alte cozi de topor aflate in slujba hhitilor penali ca voiculescu si dracnea!
1
0
la luat ''placutza suedeza''.ce zici ''europene '',ai mai dam o ''placutza''lui si taicutzului liviu plus celor care voteaza derbedei?
2
2
@europeanu, nu am nimic impotriva arestarii hotilor si mai ales recuperarea prejudiciilor ca puscarie si cu ramasul milioanelor in buzunar s-a mai vazut.Explica cum le-a omorat Dragnea porcii ,europeanule bre esti sanatos? Cat despre manipulare dovedeste-o ! In rest zic ca tine dar mwie Ciolanis ,sica, barna penelepre usr si pacalicilor sustinatori .Asa m-a invatat dom Profesor de fizica!Cred ca si pe te tine te-a educat tot el !
4
3
Cand atingi scorpionul pe spate,da cu acul. Lazar este doar un sef ce poate fi schimbat ca orice alt om ,dar care se crede gazul din butelie,omul de trecut in istorie pe aceasi pagina cu Eistein,cum de fapt se cred multi din cei ajunsi sus si-si pierd ratiunea. Din astia ca el sunt cu sutele,cu mile,insa mai sunt si altii cu adevarat buni si pe care-i merita sistemul apararii drepturilor romanilor. Abrutizati si rai,tortionari si malefici am tot avut pe capul nostru. De ce sa nu avem si noi o justitie de incredere? De ce sa nu avem o justitie care sa fie impartiala ca in statele civilizate?
1
2
Ia mai lasati-ma cu abuzurile in justitie ! Nu mai incercati sa abateti atentia de la hoti si hotiile lor. Adevarul e de necuntestat. S-a furat si se fura-n draci. Sper ca si prostii aia multi sa-si dea seama ca dragnea le-a omorat porcii din curte. Asa ca mishu nu mai manipula ! Zi si tu ca mine : muie dragnea,muie pesede !!!
3
4
Mishu tu chiar creza ca Rudolph Giuliani stie macar pe harta unde este Romania?? Doar daca este platit .....Restu e can-can...
4
3
@ nemernicie ,majoritatea poporului de care spui tu,vede abuzurile din justitie,dosare politice ,condamnari la ordin ,mii de dosare penale facute judecatorilor si procurorilor de catre DNA,vede peneleprele si usr ul care tolereaza asemenea abuzuri ,va vede si pe voi haznale pline de ura ce va revarsati pe net.Mai zvacniti dintr-un picior ,epoca voastra apune incet dar sigur ! Lazar,Kovesi, portocala,onea este timpul sa dati socoteala pentru faptele voastre!
4
3
Asta si Kovesi sunt ca tusea si junghiul. Insul asta e atat de constipat la minte, incat fuge de presa ca dracul de tamaie si tiganul de sapun.Daca esti onest si nu ai numic de ascuns, tu, marele procuror general, de ce-i trimiti pe ziaristi la biroul de presa si nu stai tu de vorba cu ei? Eu stiu raspunsul: pentru ca minti iar minciuna, zicea cineva, nu ajunge niciodata sa imbatraneasca. Adevarul va iesi, pana la urma la lumina. Iti mai zic doar atat: Rusine!
4
4
Dragnea vrea sa termine de tot justitia si pe presedinte ca sa scape de dosarele penale.Majoritatea poporului nu intelege.
3
5
pentru toti postacii gen europeanu ,pensionaru cititi scrisoarea lui Rusolph Giuliani adresata ficusului de la Cotroceni ,poate o cititi si o intelegeti in mai putin de 32 zile .Lazarica poate ai decenta sa-ti dai demisia ,si pate si din magistratura sa raspuzi si tu si Kovesi pentru raul facut Romaniei macar catva luni la mititica cum a stat de exemplu Rusanu ,Rarinca si multi altii
7
3
Gooo....Ouuut !.
9
5
Probabil esti ultima reduta ! ....
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369