REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce spune Bogdan Huțucă despre negocierile cu USR

Ce spune Bogdan Huțucă despre negocierile cu USR

Replica API 3 octombrie 2020 | 11:32 2104

Campania electorală s-a terminat și interesul PNL este de a contura un Consiliu Local Municipal stabil și majoritar.

Conform președintelui PNL Constanța, Bogdan Huțucă, programul electoral, promovat de Vergil Chițac, primarul Constanței, conține elemente comune cu programul celor de la USR, ”Constanța renaște”, de aceea aceștia vor lucra în vederea armonizării unui proiect de dreapta, care va pune în prim plan relansarea economică a orașului.

Bogdan Huțucă

„A venit momentul să ne așezăm la masa negocierilor pentru a armoniza proiectele PNL și pe cele ale USR, astfel încât să avem cel mai bun program de dezvoltare cu soluții, pe termen lung, pentru Constanța și constănțeni.

Am toată încrederea că prima rundă de negocieri a fost una pozitivă și că ambele partide vor uza de toate elementele necesare, pentru că astăzi, după ce PSD a fost trimis definitiv în opoziție, avem obligația să arătăm că putem realiza o majoritate care să lucreze în interesul orașului.

Este nevoie să arătăm că putem depăși interesele de partid și că avem maturitate politică, de care să beneficieze locuitorii orașului. După 20 de ani, la masa negocierilor se așează forțe proaspete, oameni pregătiți și îmi pun toate speranțele că primarul Constanței, Vergil Chițac, alături de consilierii PNL și USR, vor contura o echipă solidă, concentrată pe cetățean” a spus Bogdan Huțucă.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum poti sa nehociezi cu Palas un Psd ist Acest personaj alearga numai mangle Sa faca bani prin firmele unor aghiotanti Obliga primari din judet sa lucreze cu firmele lui In port lafel Omul care a distrus Constanta Palas si Fagadau prieteni pana la moarte
1
0
Hutuca , lasa discursul populist si vezi ce faci cu nesimtitul de boruna , ca-i la matale in curte . Nici la cei de la usr lucrurile nu stau mai bine , caragheorghe este preocupat mai mult de functiile publice care sa-i aduca contracte cu statul atribuite direct. Prietenii de la Cardinal Motors stiu de ce !
2
0
Ce atatea comentarii - Fagadau , Vanturache , Babu si camarila din Primarie verificata de ANI
3
0
Babu si fatalau la mooie. Flegme si injuraturi asa trebuie sa le facem acestor lichele.
3
2
babu la puscarie
3
2
Dat afara nu este suficient, PSD-ul trebuie sa plateasca pt cum a ajuns acest oras - daca chiar sunteti tari, faceti publice contractele umflate si aratati cum s-au sifonat banii Constantenilor!
7
1
de Vanturache. Dat afara si urmarit penal daca se poate pentru ca a distrus orasul cu PUZurile modificate si constructia de blocuri pe spatiile verzi intre blocuri
8
1
Uniti-va fortele si blocati PSD-ul care timp de 20 de ani a distrus municipiul Constanta.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614