REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce spune Decebal Făgădău despre toaletele publice de 150.000 de euro, din Parcul Arheologic

Ce spune Decebal Făgădău despre toaletele publice de 150.000 de euro, din Parcul Arheologic

Replica API 1 septembrie 2018 | 01:36 1238

Cele trei toalete publice care au fost amplasate în Parcul Arheologic din municipiul Constanța au costat aproximativ 150.000 de euro, adică 50.000 de euro. Sume considerabile, iar în prezent cele trei unități sanitare nici nu sunt funcționale. Referitor la cele trei toalete publice, dar mai ales la sumele cheltuite pentru realizarea lor în parcul din vecinătatea Primăriei Constanța, primarul Decebal Făgădău a declarat: „«Exorbitant» este o apreciere a jurnaliștilor. Este un proiect făcut de specialiști, nu de jurnaliști. Este rezultatul a două licitați, dintre care una pentru fonduri europene, iar a doua, după ce un contestatar din Constanța ne-a blocat un an și jumătate desfășurarea ei.

Sursă foto: InfoSudEst.ro

Cele două licitații au fost validate prin hotărâri de instanță. Eu nu sunt în măsură să zic dacă prețul este mare sau mic. Pot să spun doar că procesul verbal de recepție s-a semnat cu obiecțiuni. Noi nu vom face toate plățile până când obiecțiunile înscrise în procesul verbal nu vor fi remediate. Pe mine mă interesează calitatea lucrării, nu mă interesează aprecierile din mass media asupra valorilor. Nu îmi dau eu cu părerea”.

Pe de altă parte, edilul a mai atras atenția că dacă ne dorim lucruri de calitate, trebuie să fim conștienți că acestea...costă! „Trăim într-o paradigmă a ipocriziei. Ne uităm afară și vedem cum totul este frumos. Dar când ne uităm la noi spunem: domne, e urât pentru că avem băncuțe tip metro, care costă 200 de lei. Păi, de 200 de lei, nu poți să iei un lucru care să țină 200 de ani! Vedem cum este la Paris, cum este la Londra, cum este în alte părți. Apoi, noi operăm într-o zonă care este protejată istoric. Nouă luni de zile a durat doar o schimbare de soluție pentru apă pentru că ne aflăm în vecinătatea unui zid de incintă. Înainte de a se arunca aceste aprecieri, că sunt sume exorbitante, informați-vă și dați credit specialiștilor și judecătorilor, de data aceasta. Cine se simte neîndreptățit, este rugat de mine, primarul municipiului Constanța, să se adreseze parchetului”, a mai afirmat Decebal Făgădău.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
WC-urile astea put de la o posta a hotie.
0
0
Ha ha ha...daca wc-urile costa atit,hirtia igienica cit costa?Doamneee,cu ce am gresit noi sa ne conduca totineica nimeni?
0
0
Nu conteaza cat costa. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Ca buzunarele lor sunt deosebit de incapatoare.
0
0
mai fecalau du-te dracului de hot auzite-as cantand " vino mama sa ma vezi cum lucrez la spatii verzi" in costum in dungi
3
0
FARA PRIMARI DE LA PARTIDE POLITICE. Asta o sa ajungem, UN MARE WC
15
1
Arogant , dar fara autoritate in primarie!
12
1
cu banii aia faci un bloc, cat de prostiti sunt constantenii .............. cazinoul sta sa cada, orasul asta e ca vai de el, dar uite ca aveti wc-uri ...... continuati sa platiti taxe si impozite? pai voi ca platitori de taxe si impozite aveti dreptul sa puneti intrebari, caci sunt banii vostri, trebuie sa vi se dea socoteala, altfel iesiti in strada si sustineti dreptul de a nu mai plati taxe si impozite care sa imbogateasca camarila de la primarie
14
1
fagadau sa ti iau wc in pula.iti doresc multa parnaie de toti banii
9
2
bai o sa infundatzi puscariile-si sper din tot sufletul,ani multi si grei-cum m.ma-tii de golan sa dai si din banii mei 50 mii de euro,pe o cacastoare,in romanistan?da ce ma mir,ca am ajuns de rasul mapamondului,''oras'' diktat de tigani machedoni arabi si pensionari.Toate sunt la superlativ aici,n-aveam unde ne caca in lux.
10
1
cum mm sa dai 50000e pe o panarama d-asta cu usa de tabla ordinara valurita? acum ca nu mai e Codruta, ati inceput sa recuperati din jafurile ratate.
13
1
Cand intra decebal intr-un wc sa ridice cativa handralai cabina si s-o zgaltaie bine ptr amestecare reusita de primar in combinatie cu programul sau electoral...
13
1
Ne am lamurit si cu tine ca primar. Pulea sa o sa te mai voteze. In oras infect. Asta a ajuns Constanta
8
2
pai vedeti ca au coloane si gard cu fier forjat, lumini ambientale, peretii sunt izolati termic, panourile lor sunt din mahon, probabil inauntru au wireless, hartia este parfumata, cat te caci esti ventilat la cur cu aer cald iar daca nu te uiti pe telefon, ti se proiecteaza un film si primesti si pocorn! Deci merita banii!
11
2
Ce tupeu are jegosul asta Le face mai bine ca mazare,mai cu talent
10
1
a-ti facut hotia ca la carte, cu hotarari judecatoresti, bai tu esti nebun ? unde ne crezi, la balaceanca ? eu te-as baga intr-un veceu de asta o zi sa vezi cati bani face, cu usile si geamurile inchise, si sa se cace to h. coanda la coada ca se da pui ! o zi, atat, sa vezi cat face joaca asta pe banii fraierilor ! cand scuipi in aer..
12
1
Moarte pesede!!! Moarte tesede!!! Moarte tuturor nationalitatilor conlocuitoare din tara noastra si a celor plecati pe afara la furat - tiganii - si la facut filme prin SUA - machidonii - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
5
Au ajuns sa comenteze toti rahatii cu wc inca in fundul curtii! Pai la e sa se raporteze saracii? Nimeni nu stie cum arata inauntru, ce dotari, functiuni are, dar toti considera ca sunr scumpe. Daca ar fi un banal wc spoit da, ar fi enorm, dar stati bai frustratilor sa vedeti intai, idiotilor!
3
24
Trist e ca tara asta nu are alternative ca si clasa politica . Toti o apa si un pamant.
18
3
Cu legea asta care va da dreptul sa luati la licitatie pe cine vreti, normal ca te doare in fund. Spaga luata legal. Doar voi ati dat legea.
12
1
poate te sterge si la fund,,de asta sunt asa scumpe,
11
1
sunt wc-uri de maxim 3-4 mii euro bucata.asta doar daca nu au toalete si baterii,oglinzi,decoratiuni,lumini, etc versace sau gucci.si tot n-ar fi 50 mii bucata!!!si 3-4 mii e enorm!!dar 50 de mii???
12
1
nu conteaza proiectul ci cine ia paraindaratul in acest caz fiind fecalau
8
0
Oare cum o arata un proiect de wc facut de NASA? Daca niste specialisti si nu ziaristi au facut astfel de...proiect.???
8
1
intr-un spital n-ar baga banii astia. Niste cretini. Nu zic ca nu sunt necesare toaletele publice, dar cred ca avem alte prb mult mai arzatoare
17
2
Pe cand aflam si ce zice DNA de toalete de 50.000 Euro ?! Dar Curtea de Conturi?....... si poate se uita cineva si la panarama de fantana,.... daca tot ne da exemple primarul Fagadau! Asa este si pe afara?!! curge apa pe alaturi!!!
20
1
A ajuns Constanta un mare circ. Din zi in zi parca e si mai rau. Cauza este una singuta, CLASA POLITICA. Cand nu o sa mai avem Primar care sa aibe in cap numai interesele politice, cand vom avea la carma orasului pe cineva care sa dea muie la toate partidele si sa se gandeasca la orasul asta, de abia atunci vom incepe sa ne ridicam un pic ca oras. Pana atunci daca tot votam politicieni, o sa luam la cur mereu si o sa plangem tot noi ca niste babe
19
4
Bravo fagadau cel mai bun primat
6
16
Cat trebuie sa-i mai suportam pe aceste jigodii, cat rahat sa mai inghitim pana sa realizam ca acesti banditi trebuie rasturnati prin prostest si astfel imi raspund singur, niciodata. Constanta moare pe pimba ei, locuitorii suntem niste mamaligi inepte pe care ii poti manevra si prosti fara perspective si stima de sine
28
6
Asta acasa, pe ce bani se caca? S-a trezit in maldarul de bani! Unde e chitrosenia armaneasca?
20
2
Chiar daca nu sunt specialist, pot spune ca pretul este "exorbitant". Costa cat o garsoniera. Cu ce este dotata cu aceasta toaleta? Se igienizeaza singura? Jurnalistii au dreptate.
31
1
Mutalaul a prins glas.Multe dintre ilegalitatile comise de Mazare au si semnatura lui,doar era viceprimar.E protejat de etnia careia ii apartine.A inceput deja asaltul asupra zonei peninsulare,s-au hotarat niste baieti destepti sa investeasca acolo,acum sa vedem daca le iese strategia prin care proprietarii sa fie siliti sa vanda.
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367