REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce spune Dragnea despre piloanele I și II de pensii

Ce spune Dragnea despre piloanele I și II de pensii

Replica API 9 septembrie 2017 | 12:39 459

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, cu ocazia unei vizite în județul Bistrița-Năsăud, că intenția partidului său și a Guvernului în ceea ce privește piloanele I și II de pensii este să le mai dea o dată ocazia românilor să opteze, în baza unei analize ce va fi prezentată în curând, notează Agerpres.

Dragnea a spus că premierul Mihai Tudose "a făcut bine" când a anunțat că pilonul II ar putea deveni opțional.

"Bine a făcut că a declarat asta, așa trebuie. Sigur că am discutat demult asta. Se va termina, am înțeles, cât de curând o analiză a modului cum funcționează acele instituții — instituții respectabile, de altfel. (...) Este vorba despre o analiză care va fi prezentată public și fiecare dintre noi să reaibă posibilitatea să opteze. Dacă eu voi vedea că, dacă merg cu toți banii la pilonul I, atunci când o să ies la pensie, ceea ce o să fie foarte, foarte târziu, o să îmi fie mai bine, o să optez pentru pilonul I. Dacă o să constat că menținându-mă în pilonul II o să îmi fie mai bine la pensie, o să optez pentru asta. Dar faptul că noi intenționăm să mai dăm o dată posibilitatea românilor să opteze mi se pare un lucru bun, pentru că, dincolo de orice altă discuție, orice alte interese, pe mine ca președinte de partid și ca partid în întregul său și pe Guvern ne interesează un lucru esențial: românul, să-i fie mai bine, cu toate riscurile", a afirmat Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Repetentul asta penal le stie pe toate, mare expert in orice ca de aia a si ramas repetent ca si colegul sau taricacaceanu. V-a prostit si va prosteste in continuare cu smecheriile lui de ghiolban. Asa va trebuie ca i-ati ales. Huuuoo.
4
0
stiam ca ''buricul pamantului'' este o expresie, dar, se pare, ca tu chiar te consideri buricul pamantului, Napoleon sau mai stiu eu cine te consideri, Noi, te consideram un nemernic, un hot, un borfas, un excroc, un nenorocit, un neica nimeni, un individ lipsit de scrupule, un om ce calkca pe cadavre, o jigodie ordinara. Asa ca nu-ti mai da cu parerea si mars la puscarie, nu vei scapa cu toate interventiile tale si acapararea intregilor institutii ale statului, cu taote presurile incepand cu dorneanu, dorel, tudose, avocat popor si untreaga ta HAITA de hoti
5
0
La pilonul2,,primesc in fiecare an un plic cu suma si profitul banilor pecare i-am in cont.La pilonul unu ,sufletul,banii mei pleaca direct la plata pensionarilor ce se afla acum in plata.Deci in concluzie,Dracnea nu este asa bou cum pare.Mare parte din pensionarii actuali sunt votanti psd,ce face el daca in curand nu mai are bani de pensii.Asa ca vre sa fure din banii nostrii,ca de obicei.
6
0
Mai Liviule,baga-ti piloanele alea in fund,CA minti poporul cu nerusinare,joci alba-neagra cu poporul,rusine sa-ti fie ,si Mai ales cite ,,bube,,ai in cap,trebuie sa te predai singur,si sa mergi directly in puscarie
9
0
lupul cioban la oi numarand mieii,,de care va avea el grije,,sau lupul educatoare la gradinita.
7
0
Ce spune dragnea despre pulpanele I si II,carmen si olgutza!?!
6
0
Va otravesc cu toate chimicalele din market si nu mai apucati pensia . Va otravesc incet si bine si nu mai sunt nevoit sa va dau pensi imi raman bani sa pot sa fur
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614