REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce spune Dragnea despre proiectele de ordonanţă pe Justiţie

Ce spune Dragnea despre proiectele de ordonanţă pe Justiţie

Replica API 1 februarie 2017 | 00:00 415

Liviu Dragnea

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat marți că subiectul referitor la proiectele celor două ordonanțe privind grațierea unor pedepse și modificarea Codurilor penale „trebuie închis într-un el sau altul”. „Am ajuns ca-n povestea cu 'Petrică și lupul'. Vă asigur că, dacă vom avea vreodată ceva de la Guvern adoptat în privința asta, o să comentez. Ceea ce însă aștept eu și așteaptă toți cei care au votat acest Guvern este să decidă. Și în privința asta trebuie să ia o decizie: ori iau o decizie că nu decid nimic, ori iau o decizie că adoptă ceva. Dar să decidă, pentru că nu se mai vorbește de temele economice - sunt o grămadă de măsuri economico-sociale pe care le-am adoptat și urmează să le adoptăm”, a spus Dragnea, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca trebuia analizat in parla si apoi dadea-i cu biciu-n boi !
0
0
N-ai vrea sa-mi spui tu fata in fata "sclav"? Asa, de smecher ce esti... Hai, manca-te-ar ranga, ca te vad cocalar cu izmene stranse pe ghiot. Pe de alta parte, mare cacat de barbat si Dragnea asta: azi n-a dat nimeni de el sa-i ia o singura declaratie si parere.
0
0
pentru toti fanii PSD : la mnca sclavilor, ca acum furtul si abuzul nu mai exista si smecherii pot fura cat vor, SI VOR, CA DE AIA AU FACUT CEA MAI MARE MAGARIE DIN ISTORIA TARII. A FOST DICTATOR CEAUSESCU??? SA VEDETI VOI DICTATURA A PSD SI DRAGNEA!!! ROMANIA INAPOI CU 70 DE ANI !!!
2
0
Oare ce mai zice neamul lui grindeanu...taranusii aia care erau intervievati pe coclauri...unchiu..ratatul betiv de tasu
4
0
Asa au ajuns comunistii la putere dupa al doilea razboi mondial. Istoria se va repeta ,tinerii nu prea stiu ce inseamna dictatura.
6
0
asa fraieri ca psd eu nu am mai intalnit au putera si nu au fost in stare sa dea o ordonanta de urgenta ca in afara de o gratiere mai mica sa dea si o amnistie mare sa curete tot si sa o ia linistiti toti de la capat,ca si celorlalte partide lear fii convenit va spun eu ca am vorbit in partid ce strada va conduce pesedistilor dupa ce dadeati ordonanta in special de amnistie se potoleau cu totii,ca sigur in strada sunt multi care au condamnari trecute si din cauza cazierelor nu se pot angaja deci meditati ori o da guvernul ori parlamentul dar si amnistie
1
0
Da.a.uitat dragnea.sa.dea.o ordonanta si.pentru.tot pnl pmp.usr.si.sustinatorii.lor.de.javre...PACAT CA LE A.MARIT SALARIILE.SI PENSIILE PNLISTILOR.O MUE.ERA.SUFICIENTA PT.EI.SI FAMIILIILE.LOR
0
3
suptul pulii nu este in ordonante , pofta buna !
1
2
rusine sa va fie comunisti imputiti
11
1
de acum sa vedem cum o sa fure hotii tariceanu dragnea si alti hotii
11
0
fraieriilor...Iesiti in strada sa mai va futeti in cur
5
7
Mare mincinos si pervers.Cum ne-a ras el aseara in nas si mustacea in fata microfoanelor,stiind foarte bine ce le ordonase gangavilor din guvern.Astia nu trebuiesc lasati in pace,sa iesim in strada ca si vremea tine cu noi,jos comunistii din psd.
10
2
Mai penalule, mai jigodie, ce credibilitate mai ai, ce ai promis tu poporului, de care zici ca-ti pasa ?! Ce aprobi tu, hotia si penalitatea ?! Sa-ti fie rusine, penalule ! Semeni cu prietenul tau Ponta, chiar l-ai depasit.
10
2
acest om a indraznit sa adopte ardonatele impotriva justitiei.Era cu un pisic ,vorbea numai cu,sper,sa vedem ,a dat-o nenorocitul!
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102