REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce spune Dragnea despre suspendarea lui Iohannis

Ce spune Dragnea despre suspendarea lui Iohannis

Replica API 5 iunie 2018 | 01:02 341

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu s-a decis demararea procesului de suspendare, pentru că liderii PSD așteaptă să vadă decizia oficială a președintelui în privința revocării Laurei Codruța Kovesi.

”Vreau să fac o precizare. Noi nu avem o decizie a CCR, avem un comunicat. În momentul în care CCR va publica decizia, atunci vom aștepta să vedem decizia președintelui și ulterior vom acționa în consecință. Nu vom fi de acord ca cineva, oricine ar fi acela să se plaseze deasupra Constituțiie. În afara acestor colegi de la noi, care sunt foarte avansați. Noi în partid nu am discutat despre suspendare, deocamdată. Am văzut idei năstrușnice în spațiul public, idei cum este cea a domnului Cioloș să facem un referendum pentru o decizie a Curții Constituționale. Am văzut un alt lider de partid, denunțătorul, care spunea că deciziile CCR nu sunt opozabile președintelui. Ce mi se pare foarte grav este faptul că acești oameni au idei care susțin dictatura în România. Democrația are bune și rele, dar este singurul sistem care permite unui stat democratic să funcționeze”, a spus Liviu Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iohanus mama o sa ai de plata ceva se pare,cat timp esti suspendat statul nu-ti deconteaza excursiile in strainatate,ori platesti tu din chiriile alea sau daca nu te limitezi la scurte pleumbari pe coclaurile patriei,ca altfel cu ani in urma ai fi putut face vizite de lucru in fabrici si uzine,cat despre suspendare ca sa iasa la refendum trebuie sa zica da mai multi fraieri decat te-au ales pe tine si inca mai multi decat cei cei care au votat pesedeu
0
1
in sfarsit , am ajuns sa asist si la aceasta intoesatura, din dictator acum primeste sfaturi pe care este obligat, ptr a nu fi parasit, de la amnta , mai tanara decat fiica sa- nu de alta, acesta este si motivul ptr care s-a renuntat la mitingul ptr famile- era de rasul curcilor, a renuntat si la cel ptr sustinerea nalfabetei viorica si - areusit- bata in balta - sa apere justitia de abuzuri- PAI CELE MAI MARI ABUZURI NU EI LE-AU SAVARSIT?
2
1
Tu, d-le Dragnea, respecti Constitutia, respectii poporul asta, te respecti pe tine, ii respecti pe romani ?? Ai raspunsul d-le ?! Te asteapta catusele Hotule si mincinosule! Esti diabolic.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367