REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce spune Forţa Civică despre gigacalorie

Ce spune Forţa Civică despre gigacalorie

Replica API 27 ianuarie 2013 | 00:00 189

Comunicat de presă Partidul Forţa Civică, filiala Constanţa:

"Partidul Forta Civica, Filiala Judeteana Constanta isi exprima dezacordul total fata de dezinteresul vadit al administratiei publice locale de a gasi solutii viabile si eficiente pentru reducerea costului gigacaloriei in municipiul Constanta.

De mentionat faptul ca cetatenii orasului nostru sunt ingreunati in fiecare iarna cu plata impovaratoare a agentului termic furnizat de CET prin intermediarul RADET, care are in administratie punctele termice. Gigacaloria din Constanta fiind cea mai scumpa din tara.

In multe alte orase din Romania gigacaloria este la jumatate de pret fata de cat platesc constantenii la ora actuala. Deci solutii exista, dar nu exista decenta si responsabilitate politica fata de cetatenii orasului nostru.

Cu toate ca au existat numeroase promisiuni electorale, din partea actualului edil de a gasi solutii pentru o ,,gigacalorie mai ieftina" acestea au ramas doar promisiuni fara nici o finalitate, de fapt ca multe alte promisiuni facute de actuala guvernare USL.

Forta Civica Constanta atrage atentia opiniei publice asupra faptului ca necesitatile elementare pentru a avea un trai decent nu reprezinta prioritati pentru actuala administratie si acestea nu fac parte nici din agenda politica a guvernarii USL.

De asemenea ne exprimam dezacordul total in privinta cresterii taxei de habitat in municipiul Constanta, acest lucru putand crea un precedent pentru marirea ulterioara a taxelor si impozitelor.

Impovararea populatiei cu o gigacalorie extrem de scumpa si cresterea taxei de habitat nu reprezinta o solutie pentru suplimentarea fondurilor municipalitatii.

Forta Civica Constanta sustine ideea ca solutia cea mai eficienta o reprezinta constientizarea faptului ca cetateanul nu mai poate fi sursa bunastarii ilicite ale grupurilor de interese ce isi gasesc existenta prin contractele publice".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614