REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate

Ce spune fosta soție a lui Mihai Constantinescu despre mutarea artistului la o clinică din străinătate

Replica API 24 mai 2019 | 16:11 725

Mihai Constantinescu

Mihaela Constantinescu, fosta soție a îndrăgitului artist Mihai Constantinescu, a comentat pe marginea zvonurilor potrivit cărora cântărețul ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate.

În ultima perioadă de timp au existat zvonuri potrivit cărora Mihai Constantinescu ar urma să fie mutat la o clinică din străinătate. Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului, demontează toate zvonurile conform cărora Mihai Constantinescu, aflat în stare stabilă în comă indusă, ar putea fi transferat peste hotare.

Mihaela Constantinescu

Mihaela Constantinescu, în vârstă de 62 de ani, spune că artistul, aflat în comă indusă la Spitalul Floreasca din Capitală, nu poate fi mutat la o clinică de peste hotare, întrucât starea lui de sănătate nu-i permite să fie transportat. „Nu este nimic adevărat! Eu am spus că mă pot ocupa de tot și că îl putem duce oriunde în lume, dar deocamdată nu poate fi transportat. În rest, sunt invenții”, a declarat Mihaela Constantinescu.

Mihai Constantinescu se află în moarte cerebrală la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihai Constantinescu are la activ două operaţii pe cord: în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat. Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, fiind internat la Spitalul Universitar București.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Citind postarile de mai jos simti ca iti este rusine ca esti roman abjecte specimene corect you were
0
0
Chinuiti un suflet intre doua lumi.Dati acordul de taierea furtunelor si ocupati-va de cele lumesti.Mai consuma si curent!
0
0
So long, Mihai Constantinescu ! You was o very strong man !
0
0
Mai bine il mutati direct la cimitir!
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218