REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce spune Grindeanu despre incendiul de la Bamboo

Ce spune Grindeanu despre incendiul de la Bamboo

Replica API 23 ianuarie 2017 | 02:46 391

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, referitor la incendiul din clubul Bamboo, că este obligatoriu să fie luate toate măsurile necesare, astfel încât istoria să nu se mai repete și adevărul să iasă la lumină.

Potrivit unui comunicat al Guvernului citat de AGERPRES, prim-ministrul Sorin Grindeanu s-a întâlnit duminică, în incinta Aeroportului Internațional "Henri Coandă", cu vicepremierul Sevil Shhaideh și ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a i se prezenta situația la zi cu privire la cele mai importante evenimente care au avut loc între 18 și 22 ianuarie. În această perioadă, conducerea operativă în cadrul Guvernului a fost realizată de Sevil Shhaideh.

"Prim-ministrul s-a interesat îndeaproape despre cum a decurs Planul Roșu de Intervenție care a fost activat în urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitală și a cerut detalii legate de starea de sănătate a persoanelor care au avut nevoie de spitalizare în urma tragediei. Și pe această cale, prim-ministrul a transmis mulțumiri celor 260 de pompieri care au intervenit pentru stingerea incendiului, personalului medical și tuturor acelora care au depus eforturi pentru salvarea vieților celor afectați de incendiu", se arată în comunicat.

Totodată, premierul a fost informat cu privire la măsura dispusă de MAI prin care, în perioada 21 — 30 ianuarie, conducerile inspectoratelor pentru situații de urgență județene București/ Ilfov vor desfășura acțiuni de recunoaștere și de control la obiective/ operatori economici ce desfășoară activități cu public numeros — cluburi și discoteci — conform planului elaborat de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA.VA ARDA.FOCUL.DE.LA.COLECTIV SI.CEL.DIN.BAMBOO.JAVRE.BASISTE.SI.IMPUTITE....VREA NEAMTU..."EMOTE"SA VINA.LA.MINE.SA I.DAU.EMOTIE.. FOCUL.DIN COLECTI SI.BAMBOO NU.SANT ACCIDENTALE NU.A.FOST.O COINCIDENTA .ASASINI.BASISTI LIBERALI.SANT.IM STARE.DE.ORI.CE.PT EI.NU.EXISTA.PRET PT A.AVEA.PUTERA...PT A.FURA.MILIARDE.DE.EURO DIN BUZUNARELE.ROMANILOR PROSTI CARE ..II.SUSTIN.ASA.SA"INTAMPLAT.CAND.DUPA.UN.SCENARIU.DE NOTA.10.AU.FURAT.3MILIARDE.DE.EURO PE CARE LE.AU.NUMIT PROGNOZA.GRESITA.cum.sa.prognozezi 5%.din.pib.gresit.cand.numai.cu.o.luna inainte.ai.facut.o rectificare...POZIVA...
0
0
bey, esti ars de mult la creier. esti idiot de tot!!!
1
1
LA FEL CA LA COLECTIV , FOCUL A FOST PUS DE CEI CE DOREAU LOVITURA DE STAT PRIN RASTURNAREA GUVERNULUI .
1
3
Au venit plimbaretii din America, plimbaretii pe bani grei, ca doar, nu au fost invitati oficial. S-au dus, sa se bage in seama pe banii poporului, pe banii alegatorilor..!? Chiar nu va este jena, rusine, PSD-ilor..., Pe cine fraieriti, ne credeti prosti, dezinformati poporul, va votati legi care va favorizeaza, penalilor !! Voua, chiar va pasa de popor ?! Una spuneti, alta faceti...circ, mare circ ! Ciuma rosie, ciuma bubonica, oare cand scapam de ea ?!
4
1
Muie PSD Ciuma bubonica
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218