REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ce spune Grindeanu despre proteste!

Ce spune Grindeanu despre proteste!

Replica API 29 ianuarie 2017 | 10:41 380

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică, referindu-se la protestele care au loc înțară, că respectă opiniile argumentate.

„E un drept legal să protestezi în România, atât timp cât nu deranjezi pe alții. Respect această opinie a cetățenilor”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3.

În acest context, premierul a precizat că a urmărit opiniile reieșite din aceste proteste.

„Multe dintre opinii au avut distorsiuni, pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate”, a opinat premierul.

„Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate trebuie să fie însoțită de bun-simț. Nu cred în jigniri(...). Am urmărit tot ce s-a întâmplatși ce s-a strigat(...). Pentru mine a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă, săptămâna trecută”, a adăugat premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am impresia ca domnul din ograda este o marioneta si vorbeste doar ce are voie sa vorbeasca. Cand este intrebat ceva isi cauta cu privirea tatucul sa-i dea binecuvantarea. Doar Dragnea hotareste.
5
1
aplecati-va va rugam asupra problemelor grave ale tarii, lasati va rugam interesele personale si de grup spre care v-ati repezit din prima. aveti un potential urias chiar puteti face multe si pentru amarata noastra Romanie
6
0
Protestele ne arata de fapt puterea poporului in momentele critice prin care poate trece un sistem. Se pare ca.. ne.a cam ajuns cutitul la os. Am ajuns sa iesim in strada cand nu ne convine ceva.. iar asta ar trebui sa dea de gandit foarte bine domnilor aflati la conducerea tarii.. pusi tot de noi. Ne.a ajuns cutitul la os. Suntem saturati de mizerie si nesimtire. Vrem schimbare in bine. Se pare ca.. actualul guvern nu prea este in stare sa o faca. Eu zic sa lase pe altii capabili.
8
4
Ati dat cu mucii in fasole.rusine.
6
1
Plecati in case fraierilor din strada! Cred ca va mananca pielea...
2
9
Mama ce indoctrinat e cel de jos. Mai ca i vine sa planga de nervi.
4
2
impotriva psd...va place acum ca,psd va scos taxa de mediu,va da 1450 lei minim pe economie,ca pensionarii au primit si vor primi puncte si bani la pensie...Ce CURVA este ROMANUL !!!...Daca nu era psd dna Florina faceai foamea jigodio !!!...Sa vina gratierea e ceva normal si omenesc...Daca nu sunteti oameni iesit in strada si behaiti ptr iohannis ...de prosti ca voi are nevoie.
7
11
ordonanta pentru bolnavii din spitale?
8
1
Acest grindus,aceasta sluga,aceasta mica cacareaza are si el opinii?Oare ia dat dracnea voie?
12
4
Sa ma pis pe natia de romani care au iesit in strada la ordinul SRI . va desfintam pe toti van gura.
6
12
Asta are fata de premier?mai degraba de handicapat.oricum se stie ca este marioneta penalului.
6
3
Imi este rusine ca am votat cu psd...noi pensionarii am gresit..iertati ne copiii nostri
9
5
In strada si cativa ministri tehnotradatori, sunt nemultumiti ca poporul nu a fost de acord ca acesti gigicontra ai romanismului sa ramana in continuare sa faca jocul corporatiilor in detrimentul romanilor.
10
11
Daca ar fi spus din campania electorala ca vrea gratierea celor care au furat tara asta atatia ani, nu luau nici 5procente. Dar au inventat prostia cu Soros si i-au manipulat f usor pe oameni. Metoda securista de dezinformare. Acum oamenilor le e rusine sa zica ca psd nu e bun, ca a mintit din prima ora de campanie. Asta e urgenta mare in Romania?
15
14
Puteti sa comentati cat vreti tot sunteti niste penibili. Democraria se vede la vot nu in strada la mitinguti aranjate. Jigodiilor. Iar voi replica si ziua le cantati in stuna corporatistilor
16
15
Doamne,ce premier avem...ma cutremur!
15
14
Tu vrei sa mi canti la taragotul la mii de psdisti...suge o grav onanistule.
13
11
Lasa de dorit si irita si mai mult strada.Nu va vad bine.Nu mai aveti consilieri????????
14
16
e clar ...a comentat la Latrina 3 si vai.... nu au vorbit elevat cei din strada ...adevarul doare intotdeauna.
19
17

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369