REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce spune Grindeanu despre proteste

Ce spune Grindeanu despre proteste

Replica API 30 ianuarie 2017 | 20:26 361

Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat duminică, referindu-se la protestele care au loc în țară, că respectă opiniile argumentate. „E un drept legal să protestezi în România, atât timp cât nu deranjezi pe alții. Respect această opinie a cetățenilor”, a declarat premierul Sorin Grindeanu, la Antena 3. În acest context, premierul a precizat că a urmărit opiniile reieșite din aceste proteste. „Multe dintre opinii au avut distorsiuni, pentru că a contat sursa sau modul în care au fost prezentate”, a opinat premierul. „Eu cred în libertatea de expresie, dar această libertate trebuie să fie însoțită de bun-simț. Nu cred în jigniri(...). Am urmărit tot ce s-a întâmplat și ce s-a strigat(...). Pentru mine a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă, săptămâna trecută”, a adăugat premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mascota, pus in functie sa faca jocul lui Dragnea, o sluga, care se prostitueaza ptr PSD
2
0
Boc,Boc,Boc ! Bate cineva la usa si deodata ,,partz!'' ,scartaie balamaua si intra Base cu restul iubitilor pe care se pare ca-l plang astia de tot critica noul guvern asa,ca sa fie cool,sa fie cu zgomot gol ,cam cum face ,,Zavoranca''.Asta vreti ,intoarcerea la trecutul basinos sau ramanerea in prezentul cacacios? Aveti rabdare un an,apoi daca nu merge treaba,atunci sa vad cine iese cu curaj ,dar mai cu seama din ce motive,nu asa de-a oarba,d'am pulea, ca acum.
2
3
esti marioneta lui Dragnea, iti cad cuvintele din gura doar daca ai invatat textul dinainte. Esti lamentabil...
8
1
Este un om bolnav ,va rog sa observati cum stramba gura atunci cand vorbeste,numai pristii spune ,nu are personalitate ,este calul troian al lui dragnea la guvernul romaniei,este un incompetent
6
2
Un om o persoana cu bun simt este slab ? ce doriti domnilor violenta fizica verbala circ ??? Acolo unde constatati ca exista informatie unde sunt oameni pregatiti gasiti motive televiziunea nationala mai exista ??? daca nu ar fi televiziunile particulare unde exista crema informatiilor de orice fel si jurnalisti de exceptie romanii nu au ce sa mai vizioneze spectacole nu emisiuni de divertisment nu realitati nu CEEEE
4
6
Slabut, slabut, d-le premier...!!?? Ti-ai gasit si televiziunea pe masura .....?!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102