REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce spune Huțucă după eșecul organizației PNL Constanța la Congresul partidului

Ce spune Huțucă după eșecul organizației PNL Constanța la Congresul partidului

Replica API 20 iunie 2017 | 01:14 413

Un weekend intens pentru liberalii din toată țara, dar mai ales pentru cei de la Constanța, care au mers la Congresul Național de la București cu trei scopuri: să își aleagă președinte și să câștige două locuri în Biroul Politic Național: unul de vicepreședinte și unul de membru. Președinte și-au ales, pe Ludovic Orban. Dar în BPN... nu prea! De fapt, doar Bogdan Huțucă a reușit să ocupe o poziție de membru, în timp ce George Muhscină a pierdut funcția de vicepreședinte pe care și-o dorea. Totuși, Huțucă nu vede asta ca pe un eșec, ci ca pe un câștig... moral, desigur!

„Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Bogdan Huțucă, susține că „delegația PNL Constanța a plecat la București cu un scop clar: obținerea a două funcții importante în Biroul Politic Național al PNL. Din păcate, am reușit să atingem acest obiectiv în proporție de 50%, dar am fost aproape să obținem ceea ce ne-am dorit. Numărul de voturi pe care l-au primit candidații PNL Constanța la Congres arată că suntem o filială respectată care generează încredere în partid”.

„Candidatura lui George Muhscină a fost un act de curaj în primul rând, având în vedere experiența politică a contracandidatului său, Victor Paul Dobre. Atât această candidatură, cât și rezultatul final sunt asumate de filiala noastră. George Muhscină a candidat pentru funcția de vicepreședinte al partidului respectând o decizie politică pe care am luat-o la Constanța”, mai spune Bogdan Huțucă.

La rândul său, președintele organizației municipale PNL Constanța, consilierul județean George Muhscină, îi urează succes vicepreședintelui PNL, Victor Paul Dobre, și îl felicită pentru victoria din cadrul Congresului PNL. „Așa cum am mai spus, nu există învinși în urma acestei competiții interne. Suntem persoane mature și responsabile care știu că mai presus de orice fel de orgoliu rămâne Partidul Național Liberal. Le mulțumesc colegilor pentru susținere și îi mulțumesc președintelui PNL Constanța Bogdan Huțucă pentru sprijin”, afirmă liderul organizației municipale PNL Constanța, George Muhscină”, se arată în comunicatul de presă remis de către PNL Constanța.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oaaaau asa ceva.Am eu rezolvarea,faceti asa bagati un deget in anus si dup in gura.Rezolvati in grup ve-ti toti morti otraviti....
1
0
pe cretinu al doar c de psd nu de pulene basite
0
0
Constanta are penelisti orientali in blana de pesedisti.
1
0
Hutuca un profesionist cu experienta foarte serios este singurul constantean care a lucrat la dgfp anaf si in ministerul de finante si nu s-a facut de ras ....cred ca si in politica va fi onest
1
2
un branzar obosit dispus sa linga orice ud.
3
0
Gata!!! Inchideti filiala Constanta! Niste nulitati!
4
0
Hutuca e chiar un tip ok si cred ca e un castig pentru Constanta ca este sef pe plan local la PNL.Uitati-va la toti hasotti, dragomiri si alti chitaci si, daca aveti cat de cat un sistem al valorilor trebuie sa recunoasteti ca e un pas inainte. Este nevoie de tipi profesionisti, educati si cu bun simt in politica romaneasca. Destul ne-au condus nulitatile.
1
5
Hutuca este o nulitate umana, cum credeti ca ar fi altfel ca si politician?
9
1
Si uite cum ma pune Orban la loc, ca doar asa a promis si mor restul de oftica. Cum e baieti?
4
0
Ce-i lipsea PNL-ului? Un Orban, zis si "trompeta Carpatilor", ca sa avem circ dimineata, la pranz si seara la Antene, Realitatea si B1Tv. Sa vedeti acum "dezbateri liberale" si reforme i-liberale. Pacat de acest partid, ca n-are cu cine!!!!
5
2
Adevarul e ca, avand in vedere rezultatele la ultimele alegeri, filiala Constanta este demna de....tot respectul! Nu mai vorbim de organizatia municipala! Dar, suntem optimisti! Oamenii de mare valoare care conduc acum filiala, vor lupta pentru obtinerea de rezultate cat mai bune - A se vedea alegerile de la Nicolae Balcescu
8
2
Vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat! - O mare gramada cu motz!
11
1
A esuat boroienizarea la nivel de centru, mare pacat.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218