REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spune inițiatorul referendumului pentru demiterea primarului din Mangalia

Ce spune inițiatorul referendumului pentru demiterea primarului din Mangalia

Replica API 10 iunie 2017 | 23:59 439

Consilierul local Nicolae Moroianu a susţinut o conferinţă de presă, vineri, 9 iunie, la Olimp, în care a adus explicații opiniei publice cu referire la referendumul inițiat pentru demiterea primarului din Mangalia.

„Din 2012 până în prezent, s-au cheltuit 100 de milioane de euro, bani în urma cărora nu a rămas nimic: nu avem plantată nicio floare, trăim în beznă, pentru că după reparare, iluminatul public merge mai prost decât înainte, iar drumurile sunt praf. S-au dat zeci de miliarde de lei pentru onorariile avocaţilor care au reprezentat municipiul în procese pe care le-am şi pierdut în mare parte. În schimb, în Educaţie, Cultură şi Sport nu s-a investit nimic, astfel că au ajuns într-un stadiu jalnic. Banul public a fost, practic, cheltuit foarte prost, păgubos pentru locuitorii Mangaliei”, a declarat Nicolae Moroianu. La conferinţă, au mai fost prezenţi consilierii locali ALDE, Dragoş Bociog şi Leonard Tănase.

Mangalioții și-au dat întâlnire joi, 8 iunie, în fața Casei de Cultură din Constanța, unde au dat start strângerii de semnături pentru demiterea primarului Radu Cristian. „Am fos plăcut surprins să constat că oamenii au învins ploaia din dorinţa de a produce o schimbare în bine a Mangaliei. Am distribuit peste 400 de liste. Am toată încrederea că se vor strânge semnăturile necesare, deoarece oamenii şi-au învins frica de a se implica. Feed-back-ul cetăţenilor vizavi de referendum este copleşitor”, a spus Nicolae Moroianu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
REFERENDUM SI LA CERNAVODA!!!
0
0
Sa se duca dracului toti navetistii.Ati produs nimic in Mangalia.Nici nu stiti ce va asteapta dupa plecare...
2
2
Buuun! Shimbam sticla dar otrava din ea o punem in alta sticla? Un primar nu face nimic bun sau rau de unul singur,ca uite asa,nu poate ! Atunci,cine dracu' ar trebui sa formeze coada la plecari ? Oare exista deja oameni pregatiti pe bune sa faca altceva decat labareala si scandal dupa o eventuala schimbare a primarului? Sunt convins ca nu,altfel s-at fi auzit deja de multa vreme propuneri serioase,proiecte pentru binele orasului din partea cuiva.Ia bateti-va intre voi si sa nu mizati pe mangalioti in meciurile voastre.
0
2
pampul de mai jos caci despre el este vorba este un sugator si atat ce traieste din scursuri dar zile bune nu are nici el ca si perimatu de radu ce si-a batut joc de acest oras si mai cu seama de noi locatarii facand banul public praf doar pe interese meschine, judecati aiurea pierzand pe banda rulanta tot in loc sa fi facut ceva benefic noua si localitatii, dar el fiind un navetist inrait de la garda f. a crezut ca doar prin rautate se poate construi ceva; Da, dar ptr.el nicidecum noua, el avand de decontat celor care l-au pus ......
1
1
SA II VARIEZ IN GURA LUI RADU CRISTIAN CA CEREA BANII CAND ERA LA GARDA FINANCIARA
1
0
Cele semnalate sunt adevarate.Doar daca esti orb, oligofren sau nu vrei sa accepti realitatea si te complaci in situatie.
5
0
Un sclavete imputit!Asta e Moroianu care se da mare peste tot si el e mana intinsa la hotul de Iorgus
0
4
Trebuie inceput si la Eforie ca nu semai poate de boscheti, caini si gropi! Rusine mai tinere primar!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218