REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce spune MAE despre revenirea în ţară a românilor infectaţi cu coronavirus

Ce spune MAE despre revenirea în ţară a românilor infectaţi cu coronavirus

Replica API 22 februarie 2020 | 14:19 230

Ministerul Afacerilor Externe mulțumește partenerilor italieni și germani pentru sprijinul acordat, precum și autorităților nipone pentru foarte buna cooperare în legătură cu demersurile autorităților române pentru revenirea în țară a șase cetățeni români de pe vasul de croazieră Diamond Princess. "Astfel, în urma unei operațiuni complexe desfășurate în cadrul mecanismului european de protecție civilă la care au participat autoritățile române, italiene si germane, cei șase cetățeni români care s-au aflat pe vasul de croazieră Diamond Princess acostat în portul Yokohama, Japonia și care și-au exprimat dorința de a reveni în țară, au ajuns în această dimineață la București.

Totodată, demersurile realizate în acest sens reprezintă rezultatul eforturilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, inclusiv prin intermediul Ambasadelor României la Tokyo, Roma și Berlin, Departamentului pentru Situații de Urgență, Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale.

Ambasada României la Tokyo rămâne în continuare în legătură atât cu cei doi cetățeni români care sunt spitalizați în Japonia, cât și cu cei nouă cetățeni români, membri ai echipajului, care au decis să rămână pe vasul de croazieră",a transmis MAE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cati au CAS si CASS platit in tara? sau de-aia platim noi aici jumate de leafa ca sa-i tratam pe astia care in alte conditii vin si ne sfideaza cu euroii si dolarii!
0
0
cel care a adus virusul in italia a raspuns negativ la testele de virus regal deci unii sunt purtatori fara simptome si fara a iesii pozitivi la teste,asa ca i-am adus pe astia 6 si oricum italia nu-i departe
0
0
Gigica doar ce am venit acasa cu 25 de mii de coco dupa 4 lunitze..
5
2
duceti.i in sparlament!cazati.i la casa poporului! toti flausatii vaporeni slapari infesteaza tara cu virusi mortali.
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614