REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce spune Marius Bostan despre protestul poștașilor

Ce spune Marius Bostan despre protestul poștașilor

Replica API 9 mai 2016 | 00:00 227

Nemulțumiri

Nemulțumiri

Marius Bostan

Angajaţii din Compania Naţională 'Poşta Română' (CNPR) cu salarii minime şi care desfăşoară un volum de muncă foarte mare reprezintă o prioritate în acest moment pentru ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, Marius Bostan. „În acest context sprijinim iniţiativa de optimizare şi eliminare a celor care nu muncesc şi nu aduc valoare companiei“, afirmă ministrul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres.

'Răspunsul nostru la solicitările sindicatului - SLPR (Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România, n.r.) a fost de transparenţă şi deschidere la dialog, în centrul preocupărilor noastre fiind cetăţenii României, conform Constituţiei şi legilor ţării. Ne bucură preocuparea şi atitudinea responsabilă a SLPR privind creşterea veniturilor Companiei şi bunul mers al acesteia. Deja a început procesul de fixare a indicatorilor de performanţă la nivelul conducerii şi sperăm că managementul va extinde acest sistem la toţi angajaţii. Este important ca fiecare angajat să ştie ce aşteaptă acţionarii şi clienţii de la el şi să fie un sistem drept de premiere a performanţei.

Este atribuţia managementului să stabilească salarii în funcţie de munca prestată şi să crească salariile în limita bugetului stabilit, conform legii. Suntem de acord că o prioritate sunt cei cu salarii minime şi un volum de muncă foarte mare. Suntem de acord, şi sprijinim iniţiativa de optimizare şi eliminare a celor care nu muncesc şi nu aduc valoare Poştei Române. Apreciem disponibilitatea sindicatului de a sprijini implementarea noilor servicii', menţionează ministrul Comunicaţiilor.

Oficialul a amintit, totodată, că, în perioada următoare, va fi promovat un act normativ prin care angajaţii Poştei să poată efectua concediul de odihnă, pentru posturile unice din mediul rural, fără a fi afectată prestarea serviciilor. Circa 3.500 de lucrători poştali din toată ţara, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), au protestat, sâmbătă, în faţa Guvernului, pentru creşterea salariilor şi asigurarea unor condiţii decente de muncă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218