REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce spune Meleşcanu despre eventuala mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Ce spune Meleşcanu despre eventuala mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Replica API 21 mai 2018 | 00:53 355

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a anunţat că în maximum o lună ar putea fi finalizată analiza privind eventuala mutare a Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Întrebat duminică, la Parlament, dacă a fost începută analiza privind mutarea ambasadei, Meleşcanu a răspuns: "Da, sigur. E o chestiune extrem de simplă. Pe fiecare temă vedem care sunt avantajele şi dezavantajele mutării ambasadei. (...) Pe partea (...) securitară am încheiat, prin consultările pe care le-am avut cu alte organisme. Acum ne concentrăm pe celelalte chestiuni, economice, sociale şi juridice".

Totodată, chestionat dacă există un orizont de timp pentru finalizarea analizei, Meleşcanu a precizat: "Da, sigur, e un orizont de timp rezonabil, probabil va fi în maximum o lună de zile".

Ministrul Afacerilor Externe a mai spus că în chestiunea eventualei mutări a ambasadei trebuie să existe un mesaj coerent al României.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce este interesant in aceasta hotie este faptul ca jidanii nu pot sa respinga legitimitatea palestinei,acel stat independent ocupat de ei pentru ca asa i-si reneaga existenta lor ca si stat,israel si palestina s-au nascut odata,omori unul mor amandoi
1
0
Un mosulica decrepit , dus cu pluta , deraiat intr-un partid de maidanezi . Un jeg pe duca ...
1
0
un stat de drept si nu un bantustan sau unul aservit jidanilor si americii nu ar putea face acest lucru deoarece ierusalimul este de jure capitala palestinei care momentan este ocupata de israel,eret israel, dar pentru cat timp va mai dura aceasta situatie,palestina fiind acel stat independent creat deodata cu israelul in 1948
2
0
Romania a fost una dintre primele tari care au recunoscut statul Israel. De atunci s-a trasat clar linia politicii externe pe care o urmam. Se va recunoaste mutarea ambasadei. Chiar daca Klaus nu vrea, pt ca a jurat credinta lui Merkel, Junker si Mogherini. Va fi tras de maneca. Intre RO si Israel sunt 70 de ani de relatii stranse. Stasi-ul german si serviciile secrete romane au fost scolite de Mossad. Astia au oameni peste tot. Vor obtine ce-si doresc.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218