REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce spune ministrul Șova despre greva transportatorilor

Ce spune ministrul Șova despre greva transportatorilor

Replica API 12 octombrie 2018 | 00:21 476

Lucian Șova, minsitrul transporturilor, a făcut declarații, pentru Antena 3, cu privire la greva transportatorilor. ”Sunt câteva sute de firme care apără interesul economic pe care-l au acestea și-l păstrează de mult timp. În proiect, există posibilitatea ca oricine îndeplinește condițiile corespunzătoare să facă transport. Nu e vorba să scoatem pe cineva din piață. Ci să dăm ocazia și altcuiva care dorește să întreprindă aceste activități să o poată face. Am avut întâlniri cu transportatorii unde am dezbătut acest subiect. Am propus proiectul care a suferit modificări pe toată perioada dialogului social. Acest ordin e cel mai timpuriu proiect promovat vreodată în acest domeniu, în dezbatere publică. Nu mi se pare legitim să afectezi într-o manieră gravă interesele și nevoile consumatorilor”, a spus Șova.

„Ceea ce se întâmplă astăzi este un boicot organizat, care vizează menținerea unor monopoluri în piața te transport interjudețean de pasageri din România. Conceptul de grevă nu este aplicabil unor asociații de transportatori”, a declarat ministrul Lucian Șova.

„În ultimii 15 ani, niciun transportator altul decât cel care a ocupat primul şi foarte probabil acum 15 ani, un traseu de la Bucureşti la Urziceni, niciun alt transportator nu ar putea astăzi să efectueze curse pe acest traseu şi în viziunea celor care combat proiectul pe care l-am propus, acest lucru nici nu ar trebui să se petreacă vreodată”, a spus Șova, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai muistule , esti USR-ist clar , dati-as la muie , sa vina firme cu masini noi , de capacitate , confortabile . Mars in mortii ma-tii la barna , cacat imbalsamat . Aici s-a vazut clar cine iti dicteaza .
1
1
In toata Europa transportul rutier de persoane se desfasoara in forma propusa de Sova. Opinia calatorului de la 15.52 este foarte pertinenta.
4
0
Da, dar acelasi traseu poate fi facut de de mai multi transportatori, iar clientul alege pe cel care ii satisface cerintele:siguranta, confort...Si incet, incet se elimina singur si da faliment.Degeaba castiga licitatia si te transporta precum sacii de cartofi.
12
0
sa vina sa-l cerceteze institutiile statului,atunci.
3
0
de unde stii tu ma?, de ce nu au circulat cei din cta ca doar dau spaga la CJC PSD la greu? Si mai dau si la cfr sa nu fie nici un tren in perioadele de varf! Mai bine cautai sa vezi ce idiot a facut legea asta dubioasa!
3
3
Are dreptate ministru.jos cu mafia transportatorilor
10
2
acest animal daca nu pleca de la conferinta de presa o lua si-n bot de la alde manivela. Orucum vrea sa loveasca in firmele care nu dau spaga la pesede ! Sa fie clar !!! Muie sova, muie dragnea, muie pesede !!!
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614