REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mișu Popescu recunoaște că a fost la masă în CLUBUL NUBA, dar nu a plătit el FACTURA de 148.000 lei!

Mișu Popescu recunoaște că a fost la masă în CLUBUL NUBA, dar nu a plătit el FACTURA de 148.000 lei!

Replica API 11 august 2021 | 00:15 11790

Mihai Gabriel Popescu a transmis drept la replică cu privire la articolul: “EXCLUSIV! NOTĂ de PLATĂ ASTRONOMICĂ la clubul NUBA din MAMAIA! Cât o fi fost BACȘIȘUL?”, publicat pe site-ul replicaonline.ro, pe data de 9 August 2021.

”Deși locuiesc în SUA, România este și rămâne țara mea natală, locul unde m-am născut și crescut și unde în continuare încerc să petrec mare parte din vacanțe.

În acest context am venit cu drag la Mamaia, polul distracției de pe litoralul românesc, să petrec sfârșitul de săptămână, și îi dau dreptate lui ConnectR, care în cântecul său “Eu vara nu dorm” spune că “Un week-end la Mamaia e cât un sezon la Varna”.

Cu aceasta ocazie am fost invitat, sâmbătă seara, de un grup de prieteni, la clubul Nuba din Mamaia. La acea masă, așa cum se poate observa și din înregistrările prezentate de dvs., se aflau cel puțin alte 20 de persoane, prieteni, cunoscuți și necunoscuți, cu care am socializat și am petrecut o seară minunată împreună. Atmosfera din club a fost fantastică și distracția pe măsură!

Consider însă că nimic din comportamentul meu din acea seară nu putea conduce la concluzia că aș fi fost “personajul principal” (deși mă onorează aprecierea!) și singura “extravaganță” pe care mi-am permis-o a fost, așa cum se observă și pe înregistrări, să flutur, la un anumit moment, drapelul Statelor Unite ale Americii, dar doar în semn de respect pentru țara care m-a primit și m-a “adoptat”.

Ceea ce doresc însă să dezmint cu fermitate este că aș fi achitat eu acea notă de plată, așa cum se prezintă în articol (ar fi inclusiv neprincipial, lipsit de fair-play față de cel care a achitat-o efectiv!). Acesta este chiar scopul dreptului la replică pe care l-am solicitat.

Afirm așadar cu tărie și sinceritate că nu am plătit eu acea notă de plată, nu cunosc cât a fost valoarea ei (cu atât mai puțin valoarea bacșișului), eu aflându-mă acolo, repet, în calitate de invitat. Totodată mai doresc sa adaug ca nimeni din persoanele cu care fac film, politică sau cu care îmi trăiesc viata nu a folosit apelativul "Mișu Pricopsitul", acestă denumire este inventata cu scopul strict de a ma denigra. Va rog sa îmi respectați ca niște profesioniști ai presei numele meu asa cum este el scris și sa nu mai folosiți titulaturi produse artificial și jignitoare la adresa mea”.

Citește și:

EXCLUSIV! NOTĂ de PLATĂ ASTRONOMICĂ la clubul NUBA din MAMAIA! Cât o fi fost BACȘIȘUL?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Misu dar ce nu stiti voi este ca sunt partz ! Imi place la rozeta !
2
1
Nu v-ati facut destul de maro cu primul articol.. acum insistati si cu follow up. Cand inchideti?
9
1
Toate ca toate, dar ce era cu 20 de bulani la masa? niciun pacios nimic? doar atarnatori
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614