REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ce spune Orban despre excluderea lui Cataramă din PNL

Ce spune Orban despre excluderea lui Cataramă din PNL

Replica API 22 august 2018 | 02:20 385

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara că decizia de a-l exclude din partid pe prim-vicepreşedintele Organizaţiei PNL Sector 2 Viorel Cataramă a avut la bază "delictul de opinie", arătând că este problema acestuia dacă depune plângere penală.

"E problema lui (n.r. - Viorel Cataramă dacă depune plângere penală). Delictul de opinie este pedepsit conform statutului atunci când un membru nu respectă deciziile, atacă sistematic deciziile partidului, preşedintele partidului. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar da liber la înjuratul preşedintelui partidului? (...) Nimeni nu este împiedicat să se exprime în cadrul partidului, partidul este deschis dezbaterilor, orice membru poate să exprime orice fel de opinie. Păi dacă te duci pe televiziuni (...) ca să îţi ataci colegii de partid, să ataci orice decizie a partidului, înseamnă că nu te simţi bine în partidul respectiv", a afirmat Ludovic Orban, la TVR 1, conform Agerpres.

El a susţinut că "aşa e normal", ca Viorel Cataramă să fie exclus din PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Securistul asta de catarama, sa-l bata D-zeu de cat rau a facut el la cei mai necajiti oameni carora le-a furat si banutul din batista cu excrocheria de SAFI! FMOA- Fondul Mutual al Oamenilor de Afaceri! Al excrocilor de afaceri in frunte cu loaza asta de catarama.
1
0
Catarama de unde a aparut ? A murit si l-a impaiat Sica mandolina ? Doua jigodii ordinare. Imi aduc aminte de un trio : Voiculescu - Copos si Catarama. Oare il cunosteau si pe Ceausescu ? Cred ca da.
2
0
Nu trebuia primit in partid ! Cu peste 25 de ani in urma acest Cataramar sutinea ca numai idiotii nu pot face primul milion din afaceri !!!
2
0
PNL ului miroase mai frumos decat cea a PSD ului si tot asa! Partea proasta este ca se gasesc o gramada de prosti care pun botul la ce spune nulitatile de Johannis sau Orban. Voi nu vedeti ca astia au nevoie de atentie si se baga in seama?
7
2
Pai mai dictatorule,tie nuti convine cand cineva te critica,unde este liberalismul in partid,sau libera exprimare,esti un otravit de putere si aduci numai dezastru partidului,mai bine dute,dute,dute.....si lipeste afise pe pomi sau garduri,nu uita sa ei cu tine,atat pe turcanu de mana cu alinuta,lasati partidul pe mana unor oameni cu adevarat liberali.
9
2
daca dragnea isi elemina omul din partid era dictator, orban e baiat bun, nu-i asa hastagilor cu muia in gura? Asta e alternativa la psd nu?
10
4
Catarama cu ce se ocupa inainte de'90?Unde era el nu se ajungea fara sa fi semnat vreun angajament.Este infiltrat in PNL!
5
10
daca si catarama este psdist el care se cearta din 90 cu ei cnd orban punea afiee pe Garduri si- i facea pantofi lui tariceanu si quintus sa- l primeasca in partid
11
4
Catarama, un psdist dub acoperire
8
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108