REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ce spune Palaz despre înţelegerea cu Polaris pe care consilierii locali AU TRÂNTIT-O în şedinţă! Ce provocare i-a lansat lui Martin!

Ce spune Palaz despre înţelegerea cu Polaris pe care consilierii locali AU TRÂNTIT-O în şedinţă! Ce provocare i-a lansat lui Martin!

Replica API 30 septembrie 2017 | 02:19 657

Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, a comentat, referitor la votul consilierilor municipali în ceea ce priveşte înţelegerea cu Polaris (mai exact respingerea acordului cu firma de salubritate), că: "Noi nu suntem împotrivă. Dar proiectul nu a fost corect întocmit. Sunt de acord să discutăm pe acest subiect, aş avea chiar propunerea ca Polaris să semneze un act notarial prin care se stabileşte că renunţă la penalităţi".

Amintim că aleşii locali au respins, vineri, cu 11 voturi pentru, 3 împotrivă și 11 abțineri proiectul de hotărâre pentru aprobarea tarifelor pentru activitatea specifică serviciului de salubrizare în vederea punerii în executare a Sentinței civile nr. 2605/2012 c.a., pronunțată de Tribunalul Iași în dosarul nr. 1560/118/2012 și pentru aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre municipiul Constanța și POLARIS M. HOLDING SRL, în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2017, aflat pe rolul Curții de Apel Iași.

Proiectul de hotărâre a stârnit discuții aprinse, grupul consilierilor PNL luând cuvântul, prin consilierul local Raluca Trandafir, pentru a sublinia faptul că, până în prezent, nu există nicio hotărâre definitivă care să oblige Primăria Constanța la plata sumei de 63 de milioane de lei, stabilită prin proiectul de hotărâre pentru a fi achitată către POLARIS. Preț de aproape o oră, consilierii locali au dezbătut pe marginea proiectului de hotărâre, într-un final fiind solicitată și prezența directorului de la Direcția Juridică a Primăriei Constanța, pentru a fi solicitate informații suplimentare.

„Nu urmăresc nici un interes personal prin acest proiect de hotărâre. Nu mi-a aparținut inițiativa acestei idei, ci am speculat o declarație a reprezentantului POLARIS și am văzut-o ca pe o oportunitate de a stinge două litigii”, a subliniat primarul Decebal Făgădău.

Într-un final, proiectul de hotărâre nu a trecut, consilierii locali PNL preferând „să-și încerce norocul” la următoarele termene de judecată, unde instanța poate admite restituirea de către Primăria Constanța către POLARIS a unei sume totale de 413 milioane de lei, după cum a subliniat primarul Decebal Făgădău, decât să aprobe actuala sumă propusă, de 63 de milioane de lei.

UPDATE:

“Dar oare lui Eduard Martin, de la Polaris, îi este frica de o discuție publica corecta si cu cărțile pe fata, legat de EVOLUȚIA CONTRACTULUI POLARIS? PMP lansează o provocare pe această temă! O întâlnire între: primar, liderii politici ai partidelor reprezentate în Consiliul Local, Edi Martin (asociatul unic al Polaris) şi presa! Fără circ! Cu propuneri concrete si nu cu șiretlicuri economice! Cu soluţii pentru a nu bloca bugetul municipiului. Cine ridică mănuşa?”, a mai transmis preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, referitor la subiect.

F.B., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jigodia de palaz e mana-n mana cu hotii de la polaris si hotul fagadau.
2
0
dragilor, cum apare un subiect mai important pentru comunitate, iese din cochilie si pacaliciul de serviciu al judetului! cred ca cea mai mare provocare ar fi atunci cand tu, impreuna cu martin si fagadau v-ati urca pe cel mai mare dig de pe malul marii si v-ati arunca in cap, pentru ca toti sunteti la fel de hoti si penibili! asa poate ar scapa orasul asta de voi si ar incepe sa se dezvolte normal!
2
0
spune palaz lanseaza palaz provocari.mai degraba ar sta in banca lui sa se multumeasca ca ii iar 4 ani bugetar ca ce ar putea face altceva.ii indragostit vesnic de banul public si atiit.sa nu ii fi spus num ca poate dep dos pt aj social.
4
1
mai analfabetule betiv , stai dracului in cocina ta si du-te in pula mea ca nu stii decat mazare si evrei......treci la felul doi , gainar spurcat .
2
3
Cine ii acest Palaz Claudiu zisese presedinte al PiMP.Sa ne amintim un pic afar de tarseismul politic care I caracterizeaza si dragostea de banul public de la buget dehh cine ii.Un nimeni in drum ca si al lui coleg Turcelu colonel.Care cred inocenti rep constanteni votanti acestuia deh.Verificati doar audientele de la cab acestuia de pe mamaia.Surpriza va fi maxima.
5
0
Polarisul blocheaza o banda de mers pe b-dul Tomis si b-dul Mamaia in fiecare dimineata intre orele 7,30 si 8,00 cand toata lumea merge la serviciu sau la scoala. In rest, ar fi loc si de mai bine cu curatenia orasului.
2
0
Datinsi numele celor care au votat pro ! Sa stim si noi numele sclavetilor !
3
0
Palaz machedon hot se da mediator dar ochii se uita la ce bani ar putea trage din afacere. Un excroc vrea sa excrocheze alti excroci.
6
3
Ce a facut polaris bun pentru judet pe unde are contracte babane de pe mandatul lui Mazare asa tinetii in continuare abonati si gunoiul pute prin orase cata putere are o firma sa tuna captiv un oras ca constanta cu clica de consilieri pnl sagetile primarilor hoti ex Mangalia ,Harsova sa nu zic ca cei psd sant mai buni ca in trecutul lor fura si ei cu polarisul orasul stai ca o sa ninga savedem polarisul cum va tine sub nameti si il chemati pe Palaz sa va ajute ca in rest pe polaris isi mareste conturile abonati la contractele cu statul fara licitatii direct de la Mazare si Nicusor psdistul
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369