REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce spune Petrică Miu despre plecarea de la şefia ISJ Constanţa

Ce spune Petrică Miu despre plecarea de la şefia ISJ Constanţa

Replica API 31 ianuarie 2018 | 00:00 505

Petrică Miu

Fostul inspector general școlar, prof. Gabriela Bucovală, a câștigat în instanță dreptul a se întoarce la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța. Cel puțin până se încheie procesul pe care l-a intentat Ministerului Educației Naționale, după cum s-au pronunțat magistrații Curții de Apel Constanța, în cursul zilei de luni, 29 ianuarie a.c.. Ce se întâmplă, însă, cu actualul inspector școlar general, prof. Petrică Miu?

Acesta a declarat că, în eventualitatea întoarcerii prof. Bucovală, își va prelua postul de titular de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța. „Am atins o parte dintre obiective, dar nu toate, fiind vorba despre o perioadă scurtă”, a afirmat Petrică Miu, arătând că este o perioadă aglomerată pentru inspectorii școlari, având în vedere că se desfășoară fazele județe ale olimpiadelor și urmează fazele naționale, dintre care mai multe se vor desfășura la Constanța. Totodată, acesta a afirmat că se va face recurs la decizia instanței de judecată.

Reamintim că magistrații au dispus suspendarea executării Ordinului nr. 4699/18.08.2017 emis de Ministerul Educației Naționale, pe numele Gabrielei Bucovală, până la pronunțarea instanței de fond. Decizia este executorie, cu recurs în cinci zile de la comunicare. Dacă va câștiga și la recurs, Gabriela Bucovală va fi numită înapoi la conducerea ISJ Constanța printr-un ordine al ministrului Educației Naționale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce moaca de infractor are!
2
2
De ce mai exista Min.Inv.? Sa se ocupe de toate judecatorii si procurorii.Vad ca ei fac guverne, ei hotarasc ce si cine si unde sa lucreze. Sa lamurim odata. ce atita democratie.Dictatura ,asta e buna, vad ca la toti le place,mai ales celor din justitie.Vorba vine,justitie!
3
1
Ca madam Bucovala o fi vreo somitate. Cine o recomanda? Apartenenta la PNL. Cat despre concurs....
8
1
Muila asta daca era vreo somitate, se ducea la concurs de inspector. Nu astepta sa il puna jegul de stroe. Asa ca....te du, tarane la madgearu. Auzi....inspector general. Pupator de clanta la raja, asta esti miule miule. La varsta ta....jale
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218