REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce spune poliția despre faptul că George Karam este de negăsit

Ce spune poliția despre faptul că George Karam este de negăsit

Replica API 20 noiembrie 2019 | 14:37 302

George Karam, condamnat la 8 ani și 1 lună în dosarul Beirut, este de negăsit, fiind dat în urmărire internațională. Acesta nu s-a predat autorităților și nici nu a fost găsit la domiciliu.

Ce spune poliția!

”La această oră este dat în urmărire numitul GEORGE KARAM, dat fiind faptul că în seara de 19 noiembrie a.c., s-a primit, din partea instanței, mandatul de executare a pedepsei de 8 ani de închisoare, pe numele acestuia. Imediat după primirea mandatului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au demarat activitățile de căutare la adresa de domiciliu de pe raza orașului Ovidiu, dar și pe raza municipiului Constanța. Precizăm faptul că sus numitul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar și avea interdicție de a părăsi țara, fiind dat în consemn la punctele de trecere a frontierei. La acest moment, bărbatul este căutat de polițiști în vederea depistării și punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. Se fac toate demersurile și eforturile pentru identificarea acestuia, fiind verificate toate pistele și informațiile care i-ar putea ajuta pe polițiști pentru găsirea bărbatului”, au transmis polițiștii.

În funcție de rezultatul investigațiilor se va întocmi documentația în vederea solicitării emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ai jandarmerie pentru ce mai sifonezi banul public cu politia locala?Doar sa aiba pilosii servici?
0
0
Astia sunt infractorii Romaniei nu cei care parcheaza ilegal. Futu-va'n gura de ghertoi!
1
0
Stati linistiti, dragi militieni. Eu plecat la Liban cu doua dansatoare din buric, avem business acolo. Va caut eu mai tarziu.
2
0
chiar sunteti idioti.spaga intre militieni s-a impartit!
3
0
Este ceva specific Politiei Romane. Institutia aceasta trebuie rasa din temelii si creata alta pe principiul eficientei.
6
1
Pot sa merg sa dau si eu muie cu tine la zdrenetele pe care le enumeri mai jos?.
4
0
Daca era un personaj politic de un anume tip avea arest la domiciliu sau interdictie de a parasi tara. Daca a reusit sa dispara in lumea lui araba avem....inca un individ care face rau pe aici prin Romania si dispare. Va fi greu de gasit. Poate mai e pe aici totusi...
3
0
Pai nu asa se intampla de fiecare data? E ceva neclar?
9
0
militiei rrromane !!! Si judecatorilor spagagii si muisti !!! Cu cacat !!!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614