REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ce spune premierul Tudose despre modificarea legilor justiției

Ce spune premierul Tudose despre modificarea legilor justiției

Replica API 31 august 2017 | 01:15 416

Proiectul de modificare a legilor justiției nu a fost depus oficial la guvern, a afirmat marți premierul Mihai Tudose, precizând că la adoptarea acestui act normativ va ține cont atât de avizul CSM, cât și de poziția protestatarilor din piața Victoriei, notează Agerpres.

"Domnul Toader a sintetizat într-un proiect, într-o schiță de proiect ceea ce a înțeles domnia sa din discuțiile cu ceilalți sau a preluat mot-a-mot anumite sugestii ale unor actori din domeniul justiției. A ieșit cu ele pe piață, a provocat dezbatere. Va trimite acel proiect la CSM, să vedem cu ce vine. Încă la guvern oficial nu a venit. Când va veni, eu vă asigur că voi ține cont atât de avizul CSM, cât și de poziția tuturor celor din piață și când vorbesc din piață, vorbesc chiar și din piața din fața clădirii guvernului, dar și din această 'piață' a lumii justiției", a declarat Tudose, la România TV.

Referitor la criticile aduse propunerilor prezentate de ministrul Tudorel Toader cu privire la modificarea legilor justiției, șefului Executivului a spus: "Critica este factor de progres, dacă este făcută cu argumente".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana la un punct de acord, dar daca poti explica cum areusit penalul draknea, care conduce o tara intreaga spre soarta Greciei, pri prezenta la vot a mortilor, iar el continua sa fie bazma curata- nu-ti inteleg logica. Ai idee, ca acesta ciuma rosie face ceva inafara intereselor lor personale?
1
0
Vai ce bun era Boc! Este? Fraieri cocliti,omul asta vrea binele vostru,dar voi, nu si nu. Comentatori destepti,daca voi sau cineva din familiile voastre ar fi acuzat si bagat pe nedrept la bulau,deci sa aiba apoi viata praf chiar si daca iese ca nevinovat dupa ceva timp,ce spuneti? Nimeni nu plateste apoi,totul e asa,ca o chestie,ce ziceti? Chiar credeti ca abuzuri se intampla doar altora si voi veti scapa? Poate asa au gandit si cei deja abuzati,ce ziceti de asta?
0
1
shar-pey-ul asta trebuie sa plece ca ajungem repejor pe urma grecilor
2
0
Bietul prim, arata ca si cum au trecut senile de pantzere pe carapacea lui. Ceva mai glamorous nu gaseau astia...
3
3
Va ia mama dracului cu Todiras al vostru...Adica sa nu mai fiu eu la botoane ?.Eu decid in tara asta de cacat...Todiras la cacat cu tine si prostimea din Roumania.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614