REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ce spune președintele Iohannis despre PNRR: Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar este rezonabil

Ce spune președintele Iohannis despre PNRR: Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar este rezonabil

Replica API 5 august 2021 | 23:55 709

Klaus Iohannis dă asigurări că Planul Național de Redresare și Reziliență va fi aprobat în toamnă. Într-o declarație făcută miercuri, președintele a spus că nu planul nu este unul perfect, dar e unul rezonabil. "Nu tot ce e pus în PNRR va fi realizat, dar ceea ce va rămâne, iar asta e pretenția mea, trebuie pus în practică", a precizat Iohannis.

"Vom avea un PNRR aprobat. Mi s-a părut puțin... foarte unilateral articolul (din publicația Die Welt- n.r.), ca să nu zic mai mult (...). Sunt anumite informații pe surse, care , dar nu se scuge nimic, ci sunt unii care vor să-și dea importanță și dau informații senzaționale mai departe. Dar PNRR-ul nostru, știm, am știut de la început că nu este perfect, de aceea am spus de acum câteva luni de zile că este foarte bine că s-a depus, că întrebările Comisiei se discută, se caută soluții. Nici mie nu mi s-a părut un plan perfect, dar în timpul scurt planul a fost elaborat și e un plan rezonabil. Va primi răspuns orice întrebare a Comisiei”, a declarat Klaus Iohannis.

Iohannis a precizat că dacă sunt proiecte neeligibile în PNRR, acestea vor fi scoase.

"Nu e foarte complicat. Nu tot ce e pus în PNRR va fi realizat, dar ceea ce va rămâne, iar asta e pretenția mea, trebuie pus în practică. Nu pot să accept un plan care generic e aprobat, banii sunt disponibili și să nu realizăm proiectele", a mai spus șeful statului, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da cum nu esti tu cel mai informat plavane? Ai citit pe buda tot documentul. Hai jet mitomanule. Nici sasii tai nu te halesc si nu te mai cred.
6
1
Multa mwe cu kkt werner, pnl si sustiantorilor
3
2
Ai citit tu cele 1200 de pagini si anexele? Sa mori tu? La cat de lenes esti, ma indoiesc... Dar si minciuna-i vorba...
7
1
Da boss, da nu e graba stati linistiti, poate luam la anu sau niciodata. nu iti face griji, germania sa ia
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614