REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ce spune primarul Decebal Făgădău cu privire la propunerea de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi

Ce spune primarul Decebal Făgădău cu privire la propunerea de revocare din funcție a Laurei Codruța Kovesi

Replica API 23 februarie 2018 | 00:00 195

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a vorbit la finalul ședinței extraordinare de Consiliu Local, care a avut loc vineri, 23 februarie, și de propunerea Ministerului Justiției de revocare din funcția Laurei Codruța Kovesi din fruntea Direcției Naționale Anticorupție.

„Eu pot să fac o singură observație. Am văzut că astăzi se reflectă așa în tot spațiul public două poziții care sunt tranșate și ireconciliabile. Am convingerea că nu toată lumea din rândul opoziției critică propunerea Ministrului Justiției, așa cum am convingerea că nici toată lumea din rândul puterii nu susține această decizie. Sunt convins că se vor urma pașii legali și până la urmă nu văd de ce ar trebui să vorbească pe un subiect unde ar trebui să vorbească specialiștii, să înțeleagă acest fenomen. Eu, ca și om politic, vă spun că nu am competențe și nu înțeleg cum funcționează tot sistemul din România, deci este singura observație. Am văzut doar că sunt păreri așa tranșante care spun că uite puterea zice ceva, uite opoziția spune altceva. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să ne amintim că anul acesta avem de respectat memoria înaintașilor, Centenarul, 140 ani de Dobrogea”, a transmis edilul Constanței.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii tremura izmenele
0
0
Abia asteapta sa scape..le cam tremura chilotii...ciuma rosie PSD...s-a umplut Primaria CT de panarame si idioti angajati prin concursuri trucate pe spagi si pe favoruri sexuale...Rusine!!
2
1
ai trecut prin viata ca vaca prin loboda.Dar nu i nimic, toti platim odata si odata.
1
2
atata timp cat este incompetent si hot nu ma intereseaza ce spune secatura.
5
3
Corect, foarte bine punctat, lasati specialistii sa vorbeasca despre probleme tehnice juridice si alte aspecte, cel mai bine este sa ne vedem fiecare de treaba lui, mai ales in urba noastra unde fiecaruia ii crapa vena din cauza caprei vecinului
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218