REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce spune primarul din Seimeni cu privire la accidentul cu tractorul din localitate

Ce spune primarul din Seimeni cu privire la accidentul cu tractorul din localitate

Replica API 7 noiembrie 2017 | 00:00 471

Primarul din Seimeni, Șerban Mitică, a fost din nou în centrul atenției după ce un accident care s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 3 noiembrie a.c., la ieșire din localitatea Seimeni. Edilul era acuzat de martori că șoferul tractorului ar fi cărat lemne pentru acesta.

Șerban Mitică a punctat că nu pentru el erau cărate lemnele, tractorul fiind închiriat altcuiva care mergea la Topalu pentru a procura lemne. „Tractorul a fost închiriat în ziua respectivă la două persoane, care într-adevăr mergeau la Topalu pentru a lua lemne. Vineri de dimineață a fost închiriată unei persoane, apoi alteia. Eu mi-am luat lemne cu un alt tractor, nu cu tractorul Primăriei”, a punctat primarul.

Totul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 3 noiembrie, la ieșire din localitatea Seimeni, unde un tractor, condus de un bărbat a lovit un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Accidentul nu a fost înregistrat deoarece șoferul autoturismului avariat nu se afla la fața locului.

Totuși, oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului. Șoferul de pe tractor deținea permis de conducere, dar momentan nu se cunosc încă circumstanțele producerii incidentului. Martorii spun că șoferul de pe tractor se ducea să aducă lemne dintr-o altă localitate pentru primarul din Seimeni, acesta lucrând pentru primărie, el fiind asistat social.

„Așa cum am mai spus, primarul are o înclinație către aceste persoane. Din câte am înțeles, omul se ducea să aducă lemne pentru primar. Nu știu dacă avea permis”, a povestit martorul.

Claudia CORBU

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/suspiciuni-de-abuz-in-serviciu-asistat-social-implicat-intr-un-accident-in-timp-ce-mergea-sa-i-aduca-primarului-lemne-335070/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul mafiot minte . Lemnele erau pentru el . De altfel , era al cincilea transport de lemne pentru el , cu tractorul primariei. Fara plata , fara factura ...
1
0
PRIMARUL Mitica Serban este un HOT si un ANALFABET
3
0
DE CE NU IL INTREBATI PE PRIMARUL SI PE VICEPRIMARUL DIN SEIMENI DE TEAVA METALICA PE CARE AU FURATO SI AU VANDUTO LA CUZA VODA IMPREUNA CU OMUL LOR DE INCREDERE GIGI BABA.POLITIA LOCALA STIE ACEST LUCRU ,DAR ,NU IA NICI O MASURA .DE CE OARE
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218