REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce spune Toader despre controlul Inspecției Judiciare la DNA

Ce spune Toader despre controlul Inspecției Judiciare la DNA

Replica API 26 octombrie 2017 | 00:00 389

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, că raportul de control întocmit de Inspecția Judiciară la DNA îi dă "libertatea de a înclina balanța" în evaluare, prin faptul că inspectorii judiciari au avut poziții diferite, notează Agerpres.

Tudorel Toader a declarat la Antena 3 că este nedumerit de ce echipa de control de la Inspecția Judiciară a fost formată din șase membri, care s-au divizat și au avut opțiuni opuse.

"Eu am exprimat nedumerire și o exprim în continuare: de ce comisia a fost formată din șase membri, care au pornit într-o echipă la realizarea obiectivelor misiunii de control, dar care, într-un termen ulterior relativ scurt, s-au divizat și trei dintre membrii echipei au o anumită opțiune, ceilalți trei o opțiune aproape diametral opusă, încât nu pot da o majoritate. Și în felul acesta, trebuie să citim raportul de control în conținutul lui, dar constatând faptul că trei au concluzii într-o anumită direcție, să nu spun pozitive, și trei membri au concluzii în direcția opusă, să nu spun negative. Prin urmare, raportul acesta în conținutul lui, după audierile care au avut loc, va fi supus analizei Secției de procurori, care va da un vot care poate să fie cu observații, indiferent dacă este de admitere sau de respingere. Vom vedea cel mai probabil marțea viitoare când este planificată ședința de evaluare și aprobare a raportului de control", a spus Toader.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
metoda accidentul revine in forta. Aseara au cazut prada borfasilor ai mei. Fiti cu mare bagare de seama. Batranii nu rezista la stres!!! Oricat de bine ati crede c i-ati instruit. Dau tot din casa si la propriu si la figurat. Apoi se prezinta un asa zis avocat si va goleste casa.
2
0
Sper sa crapti in chinuri cu totii, incepand cu Zdragnea!
3
0
Oare mai este nevoie sa mai spuna ceva?, faptele si atitudibnea lui spun mai mult decat este necesar, banul l-a dezumanizat, a acceptat, cu nonsalanta, sa se puna pres in fata unui penal ordinar, dispus oricand, metaforic vorbind, sa dea foc tarii. Rusine dle ministru, deveniti penibil pe zi ce trece, pacat ati reusit sa pierdeti si respectul fostilor studenti
9
1
Un hot ordinar, ascuns in spatele partidului: vezi "concursul" lui fii-si, vezi ce functie are nepotu-su...si cite or mai fi...excroc a lui dragnea..
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367