REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ce spune Viorica Dăncilă despre remanierea guvernamentală

Ce spune Viorica Dăncilă despre remanierea guvernamentală

Replica API 1 septembrie 2018 | 00:00 242

Miniștrii Guvernului Dăncilă urmează să fie evaluați, a arătat premierul Viorica Dăncilă, în timpul vizitei la Constanța, vineri 31 august a.c.. Dar subiectul remanierii guvernamentale nu ar urma să fie luat în discuție în cadrul Comitetului Executiv al PSD, care se va desfășura, sâmbătă, 1 septembrie a.c., în județul Constanța.

„Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de remeniere guvernamentală. După cum ştiţi, am spus că se va face o evaluare a fiecărui ministru, în funcţie de programul de guvernare. Nu am făcut încă această evaluare, deci nu putem vorbi de o remaniere guvernamentală”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Cât privește activitatea miniștrilor, Viorica Dăncilă a susținut că nu poate afirma dacă este mulțumită sau nu, căci nu a realizat încă evaluarea. „Acest lucru pot să-l spun în urma evaluării pe care o fac, comparativ cu sarcinile îndeplinite, cu obiectivele îndeplinite din programul de guvernare. Până nu văd această foaie de parcurs a fiecărui ministru, dacă a fost îndeplinită, nu pot să fac anumite precizări”. Evaluarea ar urma să fie realizată în cadrul coaliției, urmând să fie purtate discuții cu co-președinții Coaliției.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie ne costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
2
0
Pai cine o sa-i evalueze ? Ati fost vreodata la o evaluare unde evaluatorul era mai prost ca voi ? Eh , cam asta e starea natiei !
3
0
Viorica Dancila a cerut unui grup de PSD-isti sa nu mai faca glume despre ea caci este prim-ministrul Romaniei.Raspunsul a fost: - Ne pare rau,gluma asta nu am facut-o noi!
5
0
Faceti un exercitiu de imaginatie si imaginativa cu i-ar sta cu o cravata la gat!
4
0
si de proasta ce era w debila lui zapacitul o chema,suntem o natie de militieni,politisti cel mai prost este seful
3
0
Jos cu criminala profitoare si impostoare jos cu analfabeta din copac
5
0
vasilica nu spune nimic ca nu i-a dat anca alexandrescu nici o foaie de citit .remanierea o face jegosul dragnea nu dancila
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218