REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

CE ŢEAPĂ ŞI-A LUAT! A spart o farmacie pentru... 2 lei!

CE ŢEAPĂ ŞI-A LUAT! A spart o farmacie pentru... 2 lei!

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:00 400

Atât a găsit în casă! Nici măcar medicamente nu şi-a îndesat în buzunare!

Atât a găsit în casă! Nici măcar medicamente nu şi-a îndesat în buzunare!

De cele mai multe ori, hoții care forțează ușile sau ferestrele, pentru a pătrunde în locuințe sau magazine, de obicei merg la sigur. Își plănuiesc din timp spargerile, în cele mai mici detalii, pentru a nu fi prinși și pentru a fi siguri că nu pleacă cu mâna goală. Numai că se mai întâmplă uneori ca hoții să se păcălească și să nu găsească nimic. O spune cel mai recent incident, petrecut într-una din serile trecute, la o farmacie de pe bulevardul Ferdinand, din Constanța.

Situată în zona „Republica”, aceasta a fost spartă, sâmbătă noapte, iar dimineața, la faţa locului a intervenit un echipaj de Poliție pentru a face cercetarea la fața locului. În urma anchetei începute s-a constatat că spărgătorul și-a luat o mare țeapă: din casa de marcat lipseau 2 lei, exact suma rămasă în interior, restul banilor rezultați din vânzări fiind ridicați de personalul unității și predați încă de seara. Mai mult a costat geamul termoizolant, în valoare de 500 de lei, potrivit IPJ, care a fost spart de hoțul păcălit, pentru a putea intra în incintă. Practic, acesta este singurul prejudiciu.

Cu alte cuvinte, omul a intrat, frecându-și mâinile la gândul că va avea bani de numărat, dar a plecat cu buza umflată și cu buzunarele goale, fluierând a pagubă. Din farmacie nu lipsea nici măcar un prezervativ. Hoțul ori a fost dezamăgit până peste poate de faptul că nu a găsit bani, nemaiavând chef de nimic, ori nu se pricepea la medicamente și nu avea nici prescripție medicală. Oamenii legii încearcă să-l identifice pe făptaș, pentru a-l trage la răspundere, asta în timp ce colegii de breaslă sigur râd de el, pentru țeapa luată.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614