REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Un călugăr, profesor de muzică de la Şcoala Nicolae Tonitza, a postat pe Facebook imagini cu elevi care se schimbau pentru ora de sport!

Un călugăr, profesor de muzică de la Şcoala Nicolae Tonitza, a postat pe Facebook imagini cu elevi care se schimbau pentru ora de sport!

Replica API 11 octombrie 2018 | 00:00 2956

Un profesor de muzică, în vârstă de 33 de ani, a intrat în atenţia Poliţiei, după ce a postat pe Facebook imagini cu elevii unei şcoli generale, în timp ce aceștia se schimbau pentru a intra la ora de sport!

Conform oamenilor legii, în data de 11 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, la Secția 4 Poliție Constanţa a fost depusă o sesizare din partea conducerii Școlii generale Nr 39 Nicolae Tonitza cum că un cadru didactic titular ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale școlii (eleve ce se pregăteau, într-o clasă, pentru ora de educaţie fizică), iar ulterior le-ar fi postat pe o reţea de socializare. Imaginile au fost surprinse în data de 2 octombrie, iar băieţii, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt în clasa a VII-a.

Postarea cu băieţii care se schimbau a fost ulterior ştearsă de pe Facebook!

În momentul de față politiștii constănțeni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a producerii faptei și luarea măsurilor legale în consecință.

De precizat că profesorul de muzică (Ciprian Savin) este, conform conducerii liceului, călugăr - diacon care locuia la Palatul Arhiepiscopal.

Ca urmare celor pertrecute, Arhiepiscopia a decis să îi interzică acestuia să mai slujească.

Vom reveni cu detalii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care ar fi fost interesul parintelui sa posteze asa ceva? E facatura. Va vede Cel e care Il negati voi
2
0
Directorea e fosta pretena a lu Mazare
0
3
Profesorul asta e mana in mana cu directoarea, cica era in consiliul de administratie. Nu a anuntat imediat politia directoarea ca a sperat ca poate sa acopere ea. Dupa ce au depus parintii reclamatie la politie a anuntat si ea. Si sa explice directoarea parintilor de ce copii nostrii se schimba pt ora de sport in clase unde sunt camere. La intimitatea copiilor nostrii nu se gandeste?
0
3
Asta parca a participat la XFactor??
0
3
Biserica INTERZISA Cea mai mare MIZERIE sub acoperamintu zisei sfintenii, ... m-as pe ea ca IMPUTITA e u cruci, icoane si alte sperietori. Mergeti la sfinta Parascheva, la cadavru impopatonat de puturosii natiei, hotii hotilor,!
2
3
Asta Se intituleaza calinic.De vreo saptamana de acest nume mi-e scarba.Unul viseaza regi si altul copii in chiloti.Cam multi cretini calinici imbracati de bor! ia puneti mainile la munca ptr ca sunteti odihniti si va ganditi la prostii.Pe vremuri popii erau gospodari.Acum sunt ocupati cu mese festive,celebrari,masini noutati,pelerinaje...etc.din cand in cand mai urla la babute sa voteze cum vor ei. Ja la munca baietasii ca sa va finantati sa nu mai aveti timp de paranghelii si nunti regale si de privit si inregistrat dvduri cu copii care se schimba de haine.
3
4
Ce senzatie aveti cand aflati cat costa catedrala indobitocirii neamului si cand vedeti ca multi elevi de prin scolile patriei inca se echipeaza in clasa de curs ptr ora de sport? Asa ceva se intampla in anii 80.Iata cum evoluam cu vremurile,un popa sef e ,,stantat,, pe clopote de miliarde in timp ce multi copii,viitorul acestei tari,nu au o sala de sport de marime medie si cu vestiar.Intrebati-l pe preafericit de situatia asta ca poate copiii aia se pot imbolnavi folosind sala de curs intr-un mediu afectat de transpiratie,miros,etc,asa ca dupa sport.de ce trimite biserica in scoli pedofili
9
3
Nu este vorba de niciun vestiar, ci de sala de clasa a copiilor! Fiecare clasa are montate camere de supraveghere, cica pt siguranta copiilor! Copiii nu au vestiare, nu au sala de sport! Sportul il fac deocamdata afara, in aer liber. Erau sperante ca se va termina renovarea salii de sport! Mi-e sila si imi vine sa vomit, cand vad ca, cate in labagiu nenorocit de preot, calugar sau ce doamne iarta-ma o fi fost acest individ! Era bine vazut si ridicat in slavi, pana sa se descopere mizeria aceasta! Mi-e teama pt copilul meu care invata la aceasta scoala! Bv dna director pt pozitia luata!
5
4
Speram ca il vei vedea in piata vanzator de legume-fructe,legal,cu certificat de producator,cu taxele la zi...
3
3
Ba asta a fost dirigu meu
1
0
Sunt difere tipuri de popi, arata diferit, se comporta diferit si se pot deosebi doar dupa stratul de osanza: cu cat stratul este mai mare cu atat puterea de a face matanii in fata Lui Dumnezeu este mai mica. Chiar, sau mai ales, la manastiri - cand vezi staretul ca un taur comunal poti linistit sa pleci de acolo ca nu te poti spovedi in fata unui director economic-arendas al Domnului. Astept comentarii dvs.
0
2
Fsc actual psd a vandut tara s a imprumutat la masoni
4
0
Ce spume mai facea preotul ala in biserica acum vreo duminici,sa vina lumea sa voteze la referendum!Care nu voteaza,nu e bun crestin!Biserica este acoperirea perfecta pentru o gramada de bolnavi cu inclinatii spre pedofilie,perversiuni,homosexualitate.Sa-ti mai trimiti copiii la orele de religie?Cine a montat camerele in vestiar si daca a avut aprobare,din partea cui a venit?Mai aveti putin si o sa bagati ore de religie si in scolile de soferi,ca tot scoala este,nu?
7
4
astia sunt aia de faceau lobby pentru familia traditionala? perversii si pedofilii?
13
8
Nu se gaseste un ONG ptr o petitie sa fie popii scosi din scoli? Ce cauta ei in scoli fara cursuri de pedagogie? CE CAUTA? Un inginer nu poate deveni profesor la o specialitate fara cursuri de pedagogie. Asa cum popii au interzis cununia religioasa in manastirile lor tot asa sa fie si ei interzisi in scoli.
13
3
Cati bani din PIB consuma principesa margareta si preafericitu' popilor din bor ? cat constructia unui dispensar medical in toate comunele mari ale tarii.
15
7
E timpul ca societatea sa stabileasca noi reguli.Ptr BOR. Daca statul le asigura buget indestulator ptr un an intreg iata ce fac oamenii lor lipsiti de griji! Reduceti banii popilor de la buget si puneti-i la munca sa se gospodareasca singuri cu toate cele de trebuinta lor.Cum adica?ganditi-va ca popa ala traieste din taxele platite de parintii acelor copii si care parinti se trezesc cu copiii hartuiti.Nu se poate tolera asa ceva si atentie ca popii se apara intre ei.Daca politia nu intervine asta va mai avea acces la ore,nu il schimba si nu e pedepsit de BOR.
13
2
A fost profesorul meu
3
1
din scoala. F interesant ca proful de muzica are acces la sala de sport.Ce ancheta ulii faceti daca nu cercetati si pe responsabilul care are acces la inregistrarile video?cine e persoana,proful de sport? Ptr ca ala i-a permis muzicantului sa vada imagini si sa inregistreze ptr preluarea lor.Cam miroase a pedofilie acolo? Sub pretextul sigurantei cu filmarile ale copilele puteau fi santajate de catre cel putin doua persoane.Ptr ca muzicantul nu e singur in chestia asta.
7
4
cum draq au montat camera video in vestiar? si ala tare idiot, conducerea la fel! cred ca nu aveau acordul parintilor copiilor pentru asta, conform GDPR, logic e sa i.a toata conducerea si profesorul amenda plus demontarea camerei video din vestiar, oare sunt si la toalete?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614