REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ce trebuie să știi despre creditele nebancare

Ce trebuie să știi despre creditele nebancare

Replica API 26 octombrie 2018 | 00:00 267

Deja nu e o noutate, poți face rost de bani extrem de rapid, aplicând online pentru un împrumut nebancar. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești atunci când aplici pentru un astfel de credit online.

Experții Matchbanker.ro au pregătit un set de reguli pentru ca tu să te bucuri în deplină siguranță de un credit rapid nebancar. Deși poate părea extrem de convenabil, trebuie să fii conștient și de părțile mai puțin bune.

1. Ai grijă să nu depășești data scadentă

Întotdeauna trebuie să fii atent la termenul limită prevăzut pentru rambursarea împrumutului. Dacă nu reușești să achiți suma în mod integral până la data scadentă, vei fi penalizat corespunzător. IFN-urile oferă împrumuturi complet gratuite, fără dobândă, doar dacă îți plătești datoria la timp.

De obicei, împrumuturile rapide sunt acordate pe 30, 45 sau 60 de zile, lucru ce le face destul de dificil de gestionat. Este important să te asiguri că poți returna banii în timp de o lună, altfel evită să faci orice fel de împrumut!

2. Calculează-ți un buget preliminar

Pentru a fi pe deplin conștient de riscurile la care te supui atunci când aplici pentru un împrumut nebancar, este important să știi de ce resurse dispui cu adevărat. Calculează-ți bugetul lunar începând cu suma veniturilor pe care le ai, cheltuielile obligatorii pentru traiul zilnic etc. Ia-ți întotdeauna o marjă de eroare! Este important să știi câți bani ai la dispoziție după ce-ți achiți toate obligațiile.

3. Aplică pentru un credit nebancar în siguranță

Evită să faci singur o analiză a celor mai bune credite nebancare și IFN-uri existente. Nu vei face decât să pierzi mult timp pentru a găsi împrumutul ideal, în loc să te axezi pe lucruri mai importante, de exemplu cum să faci rost de bani pentru a rambursa integral suma respectivă. Ai la dispoziție o serie de resurse gratuite, de care e păcat să nu te folosești.

Matchbanker.ro este un exemplu de comparator financiar online extrem de bine cotat pe piața nebancară din România. Pe pagina lor, vei putea vedea o listă actualizată a celor mai bune credite rapide online. Este un mod extrem de sigur și asumat de a face un credit nebancar, întrucât poți citi și compara condițiile impuse de diverși creditori.

Vei economisi, astfel, extrem de mult timp și vei beneficia de o consiliere gratuită. La final, vei putea alege cel mai bun credit pentru tine, despre care vei fi sigur că e alegerea corectă.

4. Credite nebancare pentru restanțieri

Poate nu știai, dar în cazul în care băncile refuză să-ți acorde un nou credit, IFN-urile sunt colacul tău de salvare! Chiar dacă ai acumulat datorii în trecut și figurezi în lista Biroului de Credit, poți face rost de un împrumut rapid. Timpul de aprobare prevăzut de acești creditori este extrem de scurt, variind între 15 minute și 24 de ore. Ca urmare, poți primi banii în cont în aceeași zi în care soliciți împrumutul!

Creditele nebancare sunt, pentru mulți dintre noi, soluția optimă salvatoare. Este important să știi de unde poți face rost de bani în mod sigur atunci când ai nevoie, urgent, de resurse financiare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367