REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ce vedete au copiii la grădiniţa "Micul Regat"

Ce vedete au copiii la grădiniţa "Micul Regat"

Replica API 5 iunie 2014 | 00:00 1448

Directoarea este cumnata afaceristului Alexe Stelian. Vezi ce afaceri mai învârt soţii Pufleanu

Directoarea este cumnata afaceristului Alexe Stelian. Vezi ce afaceri mai învârt soţii Pufleanu

Printre părinţii care au ales să-şi educe copilul la grădiniţele private "Micul Regat" se află şi câteva vedete de prim rang din Constanţa, cum ar fi un demnitar, dar şi impresarul Marcel Prodan sau omul de afaceri George Şuţu. Afacerea este promovată intens pe site-urile de socializare, unde pot fi văzute mii de poze realizate cu copiii din cele două sedii ale grădiniţei, cu părinţii acestora, dar şi cu educatoarele micuţilor. Nu se ştie câţi dintre aceşti părinţi, vedete sau nu, îşi vor mai duce copiii la "Micul Regat", după scandalul uriaş declanşat de cei care au aflat că plozii lor erau bătuţi şi intoxicaţi cu alcool şi cofeină, cert este că patronii care şi-au ales angajaţi capabili să facă aşa ceva au mari probleme.

Grădiniţa "Micul Regat", unde copiii sunt trataţi ca nişte regi, cu vin şi cafea, este patronată de Eliza şi Dumitru Pufleanu, prin SC Micul Regat Edu Center SRL. Firma înfiinţată în 2010 a raportat pentru anul 2013 o cifră de afaceri de 171.400 lei şi pierderi de 73.105 lei, cu 6 angajaţi. Pierderi de la vinurile şi cafelele prea scumpe, probabil, pentru că în anul 2012, când nu se ştia de trataţia bar & lounge a grădiniţei, afacerile au mers mult mai bine: 210.550 lei cifră de afaceri şi profit net de 88.300 lei. "Micul Regat" nu este însă singurul business al familiei Pufleanu. Eliza, de 37 de ani, alături de soţul său, Dumitru Pufleanu, de 41 de ani, mai deţin Milact Com SRL, specializată în comerţul cu produse alimentare şi lactate, firmă care a declarat pentru anul 2012 o cifră de afaceri de 2.660.299 lei şi un profit net de 4.846 lei, cu 15 angajaţi. Eliza Pufleanu, fostă Tănase, face parte dintr-o familie controversată de afacerişti, sora sa, Zoe, fiind soţia lui Stelian Alexe, condamnat în decembrie 2013 la un an de închisoare de către Tribunalul Constanţa, pentru înşelăciune. Revenind la "Micul Regat", reamintim că părinţii au descoperit, din întâmplare, că micuţii erau maltrataţi de angajatele grădiniţei, sceleratele explicând ulterior vânătăile prin faptul că respectivii copii s-ar fi lovit singuri. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma declanşării scandalului, autorităţile au găsit mai multe nereguli la grădiniţa bar & lounge, inclusiv faptul că "Micul Regat" funcţiona fără autorizaţie, ci doar pe baza unei declaraţii pe propria răspundere.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde sa fie vedetele la afaceri pe ei nu i intereseaza ce scrieti voi astia din replica care scrieti de toti si la Stelian Alexe nu v ati pus numele cand ziceati ca si a pus firmele in faliment . Coafoar nu stiu ce omu e smecher e blindat de bani si sutu la fel si mai multi cipani ! Dar voi sa va i au in pula de jurnalisti daca cunosc cine scrie aici de pufleanu de alexe si de toti oameni care chiar se descurca va tai picioarele ma futu va rasa n gura de pisati toti sunteti aici smecheri , moldovenii comenteaza de machidoni da tu moldovean rupt in cur cu masina din99 ce mortii ma tii comentezi
2
1
Locul lor e la puscarie impreuna ... si ea si cumnatasu
3
1
MACHEDONII SUNT O NATIE DE PROSTI, CIOBANI SI TOT CE E EXISTA MAI RAU PE LUMEA ASTA.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102