REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ce VEDETE au ÎNCINS atmosfera pe LITORAL, în ULTIMUL WEEKEND

Ce VEDETE au ÎNCINS atmosfera pe LITORAL, în ULTIMUL WEEKEND

Replica API 7 septembrie 2020 | 09:44 2752

Acest sezon estival a fost grav afectat de pandemia de coronavirus însă, a existat și o parte bună… vedetele din țara noastră au ales litoralul românesc al Mării Negre pentru a-și petrece vacanța, în detrimentul plajelor extravagante din străinătate. Așa s-a întâmplat și în, probabil, ultimul weekend al acestui sezon estival.

Chiar dacă este deja final de sezon estival, vedetele nu au contenit să vină pe litoralul românesc. Vremea fost în favoarea lor așa că divele de România și-au etalat costumele care mai de care mai extravagante. De exemplu, ispita supremă de la Insula Iubirii, Maria Ilioiu, a petrecut în acest weekend în Vama Veche alături de iubitul ei. Tot în Vamă și-a petrecut și Dana Săvuică ultimele zile de vară. Nordul litoralului, mai exact, stațiunea Mamaia, a fost preferată de vedete precum: actrița Diana Dumitrescu, cântăreața Vlăduța Lupău și nu numai.

Claudia Pătrăşcanu

Cluburile au fost luate cu asalt

Totodată, Mamaia este cunoscută pentru viața de noapte și pentru petrecerile extravagante. La o astfel de petrecere au participat și Giani Kiriță alături de cântăreața Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga. Alături de aceștia a fost și Denisa Trofin, cântăreaţă, și mulți alții.

Plajele sălbatice, în preferințele vedetelor

Claudia Pătrășcanu a fost în aceste zile pe plaja Cochilia din Tuzla, unde nu a ezitat să facă o sesiune foto în ipostaze sexi. Și Denis Ștefan, actorul din serialul Inimă de țigan, a preferat o plajă mai liniștită așa că și el a ales Tuzla.

Anca Ţurcaşiu

Anca Țurcașiu și-a găsit liniștea, pe litoral

Anca Țurcașiu a întors toate privirile pe litoral, unde s-a relaxat alături de mai mulți prieteni de-ai săi. Vedeta arată foarte bine și se pare că a trecut peste divorțul dureros. S-a despărțit de bărbatul alături de care a trăit în ultimii 22 de ani. Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au decis să meargă pe drumuri separate, iar vedeta s-a refugiat pe litoral, unde a stat aproape toată vara.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vedete sau prostituate? nu le mai faceti reclama ca maresc pretul.
4
0
au gurile cam incercanate,...
4
0
Chiar ma gandeam ca au venit si la noi niste vedete. Sulea si caciulea! Ziceam ca au venit si pe la noi niste cantareti adevarati,niste artisti pe bune,nu muhaiele create de televiziuni pentru crestrea audientelor. De unde? Pai vedete de astea sunt in toate satele tarii,doar ca nu au apucat sa fie luate in vizor ca ,,vulpita ''si jimbatul ala idiot si transformate in VIP-uri. Ca si politicienii de pe garla noastra,,,vedetele' sunt de fapt niste nimicuri .
3
0
ispita suprema,artista muzicala e de vis bre, daca din cauza lor s-a incins atmosfera inseamna ca sunt incingatoare ,nu?
4
0
Mi-a placut aia cu "artista muzicala " de unde le scoateti ba pe toate rapandulele astea ?
9
0
parapantele astea sunt vedete,inseamna ca adevaratele vedete de pe mapamond sunt extraterestre.
7
0
Sa va iau vedetele in pwla. Tara asta are numai vedete???
11
0
vedete torpiloare sau ce?astea sint maimute si maimutoi,asa zisi actori din seriale tiganesti,de parca n.am fi satuli de tigani,mai trebuie sa.i vezi si la tv.Lasati.ne cu panaramele astea fomiste,au venit la mare sa cerseasca ceva,pe bani imprumutati,si se dau in stamba.. vedete my ass..
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218